Banner
TEKST1SL2 5

Samsung odustaje od Galaxy S22 FE u korist Ultre

Samsung "pauzira" Galaxy S21 FE u korist Galaxy S22 Ultra modela.

Čini se kako su istinite glasine koje su govore kako će Južno Korejski Samsung odustati od Galaxy FE linije pametnih telefona. Prisjetite se razdoblje u protekle dvije godine kada je Samsung na velika vrata hvalio i najavljivao dolazak Galaxy S20 FE modela.

Qualcomm predstavlja Snapdragon W5 Gen 1 i W5+ Gen 1 – čipove za pametne satove

Da bi se godinu dana kasnije na tržištu pojavio i Galaxy S21 FE. Čini se kako ipak nije sve bilo tako idealno, kako je Samsung to pokazivao. Čini se kako se sada doznao pravi razlog zašto nećemo na tržištu ugledati Samsung Galaxy S22 FE, razlog je u „Ultra” modelu.

TEKST1SL1 6

Da upravo onom „Ultra” modeli koji predstavlja trenutno najjaču ponudu. Samsung ima za cilj do kraja godine prodati 10 milijuna jedinica Samsung Galaxy S22 Ultra pametnog telefona a da bi se to i ostvarilo, potrebno je negdje malo i neke stvari zakinuti.

Samsung potvrdio Galaxy Unpacked za 10.08.2022.

Čini se da će to zakidanje biti „po leđima” Galaxy S22 FE modela pametnog telefona, jer ovu godinu nećemo imati prilike uživati u „Fan Edition” modelu.

TEKST1NASLOVNA 5

Čak se i govori kako će Samsung iduće godine predstaviti Galaxy S23 Ultra te kako će njezini prodajni rezultati biti 30% bolji, odnosno iznosit će 13 milijuna jedinica.

Samsung Galaxy S23 pokretati će Snapdragon 8 Gen 2

Ipak moramo uzeti ove tvrdnje s dozom rezerve jer o svemu treba još uvijek neke detalje utvrditi. Ali ono o čemu također možemo pričati je to kako će i ostali Galaxy S23 modeli biti prodavani u zadovoljavajućim rezultatima ako slušamo Samsungove analitičare.

TEKST1SL3 5

Govori se kako će prodaja Samsung Galaxy S23 modela ići do brojki od 8,5 milijuna, dok će Samsung Galaxy S23+ biti prodan pri brojci od 6,5 milijuna.

Honor Watch ES i GOGOBEST GF600 – kao stvoreni za rekreaciju

Govori se kako će 2023. godine na tržište ponovno izaći Samsung Galaxy S23 FE te kako je ova 2022. samo jedna godina „pauze” kada je u pitanju Galaxy FE linija pametnih telefona.

Netflix stao na kraj „dijeljenju” lozinki

Prije nekoliko dana pisali smo kako će Galaxy S23 liniju pametnih telefona pokretati Snapdragon 8 Gen 1 chipset, što bi značilo kako se Samsung u velikoj mjeri okreće „flagship” modelima.

Samsung Galaxy S23 – šuškanja i značajne promjene hardvera i dizajna

A sam Galaxy FE i ne možemo uzimati kao flagship, već kao spoj flagship i srednjeg cjenovnog razreda. Odnosno spoj Galaxy S linije te Galaxy A linije pametnih telefona.

Samsung „Enhance-X” je AI aplikaciju za obradu fotografije

Možda i mi nismo u pravu i velika većina vas se neće složiti s autorom ovog članka ali svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ipak ostanimo mi za sada pri datumu 10.08.2022. i skorašnjem Galaxy Unpacked događaju, odnosno predstavljanju Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4 i ostalog hardvera, koji nas na taj dan očekuje.

Najčitanije