Banner
tt1

Samsung Galaxy Z Flip 3 dobio Android 12 i One UI 4.0

Kada smo ugledali vijest da je Samsung Galaxy Z Flip 3 danas dobio ažuriranje novog Androida, odmah smo isto odlučili podijeliti s vama.

Kada smo ugledali vijest da je Samsung Galaxy Z Flip 3 danas dobio ažuriranje novog Androida, odmah smo isto odlučili podijeliti s vama. Vjerujemo kako veliku većinu novih značajki i nadogradnji koje donosi Android 12 odavno znate.  Osim toga i na našim stranicama smo pisali o tome. Svi oni koji posjeduju Samsung Galaxy Z Flip 3 danas svakako imaju razloga za slavlje.

Samsung Galaxy S21 FE prikazan kroz dizajn maskica

Nakon pisanja o popisu Samsung Galaxy pametnih telefona i tableta koji će dobiti sada već aktualni Android 12 a samim time i One UI 4.0 korisničko sučelje, upravo je Samsung Galaxy Z Flip 3 bio na vrhu te liste. Nakon njega odnosno usporedno s njime na popisu se nalazi i Samsung Galaxy Z Fold 3, stoga uskoro i svi Galaxy Z Fold 3 vlasnici mogu očekivati obavijest o dospjeloj nadogradnji.

Nadolazeća YouTube značajka “nastavi gledati” ide ka korisnicima

Naravno vratimo se mi na Samsung Galaxy Z Flip 3 i kažimo kako nakon više tjednog testiranja napokon je punokrvna inačica Android 12 mobilne platforme i One UI 4.0 dostupna.

Samsung (Android 12) One UI 4.0 kompatibilni uređaji

Sama brojčana oznaka nadogradnje glasi F711BXXU2BUKM a osim novog Androida i One korisničkog sučelja ista donosi i sigurnosnu zakrpu za prosinac 2021. Moramo reći kako se Samsung po prvi puta odlučio da jedna Zemlja u našem susjedstvu bude prva za puštanje nadogradnje a riječ je o Srbiji.

Ako po pitanju nadogradnje prođe sve u najboljem redu i ostale Zemlje regije kao i globalna dostupnost Androida 12 i One UI 4.0 korisničkog sučelja, može se očekivati u danima što na slijede. Naravno nećemo sada ovdje ponovno pisati o mogućnostima i novitetima Androida 12 već vam dovodimo video zapisa koji će vam to prikazati.

https://www.youtube.com/watch?v=rTW7ec7UNJA&t=120s

Kao naravno i sve novitete One UI 4.0 korisničkog sučelja koje je ujedno možemo i reći jedno od najboljih ako ne i najbolje korisničko sučelje u odnosu na ostale proizvođače pametnih telefona. Naravno Samsung je predvodnik u nekim stvarima i nije više rijetkost da na tržištu i ostali proizvođači upravo žele iskopirati Samsung kada je u pitanju korisničko sučelje ili način izrade određenih dijelova pametnih telefona.

https://www.youtube.com/watch?v=NQQcdcCqI_E

Uostalom Samsung je odavno poznat kao proizvođač zaslona za recimo konkurentski Apple, točnije da budemo precizni za iPhone pametne telefone, stoga možemo reći da nema Samsunga ne bi iPhone imao tako kvalitetan zaslon i takvu oštrinu prikaza uz živopisne boje.

(Google) Android 12 – službeno predstavljen

Premda nemamo brojku koliko nadogradnja odnosno Android 12 i One UI 4.0 korisničko sučelje teže, preporučujemo vam da isto odradite nakon što se povežete na internet putem Wi-Fi-a kako bi izbjegnuli dodatne troškove vašeg pružatelja mobilne usluge ako se na internet spajate putem 4G mobilnih podataka.

(Google) Android 12 – službeno predstavljen

Naravno i baterija Samsung Galaxy Z Flip 3 nema vam bude napunjenja iznad 51% kako bi sam proces preuzimanja i instalacije prošao bez problema. Ako ste napravili instalaciju i preuzimanje odlaskom u Postavke, Ažuriranja, slobodno nam javite u komentare kakav je vaš dojam a mi koji imamo ostale Samsung Galaxy modele preostaje nam i dalje samo čekanje.

Najčitanije