Banner
1 10

Samsung Galaxy Tab 9 FE pridružio se nadolazećim modelima

Čini se kako ćemo osim Samsung Galaxy S23 FE te Galaxy Buds FE bežičnih slušalica, imati prilike vidjeti i Galaxy Tab S9 FE. Upravo ova tri modela zajedno poziraju na renderu.

U posljednje vrijeme, očekivanja su se intenzivno gradila oko Samsungovih nadolazećih Galaxy Fan Edition (FE) modela. Već smo bili svjesni dolaska dva iznimno intrigantna uređaja: Samsung Galaxy S23 FE pametnog telefona i Galaxy Buds FE bežičnih slušalica.

X ukida Circles – mogućnost podjele postova ograničenom broju ljudi

No, sada se pojavila još jedna zanimljiva informacija – treći član obitelji Galaxy FE, Galaxy Tab 9 FE tablet. S obzirom na velik broj informacija koje su procurile u javnost u posljednjim tjednima, očekuje se da datum službene objave nije previše udaljen.

Argentinska podružnica Samsunga nenamjerno je potvrdila ovu sumnju objavom slike koja prikazuje sva tri proizvoda – Galaxy S23 FE, Galaxy Tab S9 FE i Galaxy Buds FE.

Zašto je iOS 17.0.2 nezaobilazan korak pri prelasku na iPhone 15?

Uz sliku, objavljen je i opis koji detaljno navodi karakteristike svakog uređaja, što praktički možemo shvatiti kao neku vrstu službene najave. Ipak, konačne i potpune informacije o specifikacijama, cijenama i dostupnosti očekujemo uskoro, vjerojatno tijekom listopada.

1 10

Samsung Galaxy S23 FE, nasljednik prošlogodišnjeg iznimno popularnog Galaxy S20 FE, jedva se čeka. Očekuje se da će ovaj uređaj donijeti niz poboljšanja u odnosu na prethodni model, uključujući ažuriranu kameru, brži procesor i povećani kapacitet baterije.

Samsung Galaxy FE modeli ponovno poziraju i stvaraju zazubice

Galaxy S23 FE će vjerojatno naslijediti neke od vrhunskih značajki iz skuplje Galaxy S serije, pružajući korisnicima visokokvalitetno iskustvo po pristupačnijoj cijeni.

2 8

S druge strane, Galaxy Tab 9 FE tablet uvodi FE koncept u svijet tableta. Ovaj tablet obećava visoke performanse, impresivan zaslon i dugotrajnu bateriju, što će privući ljubitelje Samsungovih uređaja i korisnike koji traže kvalitetan tablet za raznovrsne svakodnevne potrebe.

Samsung Galaxy A55 – značajke i poneki detalj

Kada je riječ o Galaxy Buds FE bežičnim slušalicama, očekuje se da će donijeti poboljšanja u kvaliteti zvuka i trajanju baterije u usporedbi s prethodnim modelima. Samsung je već dokazao svoju stručnost u proizvodnji bežičnih slušalica, a očekuje se da će Buds FE nadmašiti očekivanja korisnika.

Samsung Galaxy S23 FE [foto]:

Unatoč “slučajnoj” objavi argentinske podružnice koja je otkrila neke informacije, još uvijek ima puno nepoznanica koje će službena najava rasvijetliti.

Xiaomi Redmi Note 13 serija predstavljena – glavni je Pro+ model

Očekujemo s nestrpljenjem da vidimo što Samsung ima pripremljeno za svoje vjerne korisnike i ljubitelje tehnologije diljem svijeta. Uskoro ćemo imati sve potrebne informacije o ovim iznimno iščekivanim uređajima, a do tada možemo samo nagađati o novim inovacijama i funkcijama koje će nam Samsung predstaviti.

Samsung Galaxy Buds FE [foto]:

Veselimo se što ćemo uskoro imati prilike uživati u novim generacijama FE uređaja, odnosno kako će se pripadajući portfelj proširiti s pametnog telefona na tablet te bežične slušalice.

Finski operateri prestaju prodavati Xiaomi telefone – evo zašto

Dali vi imate neki od dostupnih FE (Fan Edition) modela telefona, kao što su recimo: Samsung Galaxy S20 FE ili Samsung Galaxy S21 FE i kako ste zadovoljni s njima? Svoja mišljenja slobodno nam pišite u komentare.

Najčitanije