Banner
VV

Samsung Galaxy S24 serija za Američko tržiše donosi Snapdragon 8 Gen 3

Samsung priprema predstavljanje Galaxy S24 serije telefona zakazano za 17. siječnja, a najnovije informacije iz Nizozemske ukazuju na nešto povoljnije cijene za modele S24 i S24+ u odnosu na prethodnu generaciju, dok će Ultra model zadržati sličnu cijenu.

Dok se bliži datum predstavljanja nove Galaxy S24 serije, obožavatelji Samsungovih pametnih telefona sve više su uzbuđeni zbog najnovijih informacija koje dolaze iz različitih izvora.

Fossil satove više neće pokretati Wear OS

Danas ćemo istražiti neke od ključnih detalja koji su procurili u vezi s ovom visoko očekivanom serijom telefona, uključujući cijene, specifikacije i očekivane značajke.

1 48

Europske cijene za Galaxy S24 seriju već su ugledale svjetlo dana, a iznenađujuće vijesti stižu iz Nizozemske da će modeli S24 i S24+ biti nešto povoljniji u odnosu na svoje prethodnike.

Samsung Galaxy S24 serija – dostupne Europske cijene

Iako se očekuje da će cijene S24 i S24+ biti malo niže pri lansiranju u usporedbi s prethodnom serijom, cijena Ultra modela ostaje na sličnoj razini. Međutim, važno je napomenuti da bi cijene mogle varirati ovisno o zemlji, valutnom tečaju i lokalnim propisima.

c1
Samsung Galaxy S24 Press materijal !

Curenja informacija o specifikacijama sugeriraju da će Galaxy S24 i S24+ biti opremljeni poboljšanim performansama čipseta u odnosu na prethodnu generaciju. Iako je dizajn vjerojatno sličan prethodnoj seriji, fokus će biti na unaprijeđenjima u brzini, snazi i funkcionalnostima.

Xiaomi 14 na globalno tržište dolazi tek 26.02.2024.

Zanimljivo je napomenuti da će modeli S24 i S24+ izvan Sjeverne Amerike i Kanade koristiti Samsungov Exynos 2400 čipset, dok će korisnici u SAD-u i Kanadi dobiti Snapdragon 8 Gen 3.

2 6
Kolumbijski prodavatelj slučajno je objavio rendere Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra modela, pokazavši nam detalje!

Ova razlika u čipsetima mogla bi utjecati na performanse i iskustvo korištenja, a mnogi se ljubitelji tehnologije pitaju kako će se ova distinkcija odraziti na stvarnu upotrebu uređaja.

Samsung Phone dostupan za Windows okruženje

Jedna od slika koja kruži online prostorom sugerira da je Samsung već pripremio prezentacijski slajd za predstavljanje Galaxy S24 serije. Međutim, važno je biti oprezan jer bi ova slika mogla biti rezultat dobronamjernog fanatika koji je pokušao spojiti sve curenje informacija u jednu sliku kako bi stvorio privid službenog materijala.

1 16
Kolumbijski prodavatelj slučajno je objavio rendere Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra modela, pokazavši nam detalje!

Ipak, ako je ova slika autentična, sugerira da će Samsung naglasiti ključne značajke i prednosti svojih novih uređaja, pridonošenje ukupnom dojmu o Galaxy S24 seriji.

Što nam to Netflix donosi 2024. godine – evo odgovora

Dok se približava datum predstavljanja Galaxy S24 serije, očekivanja i uzbuđenje rastu među obožavateljima Samsungovih pametnih telefona. Curenje informacija o cijenama, specifikacijama i značajkama dodatno potiče interes korisnika diljem svijeta.

bb

Konačne potvrde i detalji bit će poznati tijekom nadolazećeg Galaxy Unpacked događaja, koji obećava biti početna faza za novu eru Samsung pametnih telefona.

Službeni renderi Samsung Galaxy S24 serije navodno procurjeli unaprijed iz Kolumbije

Koje je vaše mišljenje u vezi nadolazeće Samsung Galaxy S24 serije? I ono važnije pitanje dali planirate kupiti jedan od modela? Svoja mišljenja svakako nam javite.

1 14

Mi ćemo ovu godinu preskočiti ali se radujemo recenziranju modela. Naravno ovaj “korak unatrag” po pitanju ponovnih “dvoboja” Exynos i Snapdragon tabora ne podržavamo ali tu se ništa previše ne može učiniti.

Najčitanije