Banner
nn111

Samsung Galaxy S24 serija na tržište će 17.01.2024.

Čini se kako već imamo i datum održavanja Galaxy Unpacked događaja (ako je vjerovati glasinama) a ono je 17.01.2024.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Očekuje se da će Samsung uskoro predstaviti svoju najnoviju seriju pametnih telefona, Galaxy S24, a novi izvještaj sugerira da već imamo saznanja o datumu održavanja Galaxy Unpacked događaja, gdje će ovi atraktivni uređaji biti službeno predstavljeni.

Samsung Galaxy S24 serija donosi Snapdragon 8 Gen 3 i Exynos 2400 – razočarani?

Premda službeni datum lansiranja još nije potvrđen, curenje informacija ukazuje na to da bismo mogli vidjeti Galaxy S24 modele već sredinom siječnja 2024. godine. Evo najnovijih detalja o ovom uzbuđujućem događaju.

NASLOVNA 5
Samsung Galaxy S24+ !

Prema informacijama objavljenim na SBS Biz, južnokorejski tehnološki div, Samsung, planira službeno predstaviti modele Galaxy S24, Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra 17. siječnja.

PlayStation 5 Pro – moćan hardver uz moćniji softver

Lokacija ovog događaja bit će San Francisco, Sjedinjene Američke Države. Ovo curenje informacija sugerira da se Samsung ozbiljno priprema za ovu konferenciju i da je već zakazao datum za svoje obožavatelje.

1 13
3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24 Ultra modela !

Ako se ova informacija pokaže točnom, to znači da će Galaxy S24 serija biti lansirana mjesec dana ranije u usporedbi s prethodnom generacijom.

Samsung Galaxy S24 serija donosi Snapdragon 8 Gen 3 i Exynos 2400 – razočarani?

Naime, Galaxy S23 serija je lansirana 17. veljače 2023. godine. Ovaj rani datum lansiranja sugerira da je Galaxy S24 serija već u naprednoj fazi proizvodnje i spremna za tržište, što će oduševiti mnoge ljubitelje Samsungovih uređaja.

1 37
3D model Samsung Galaxy S24 !

Curenje informacija također dodaje da će model Galaxy S23 FE biti dostupan u Južnoj Koreji od 1. prosinca. Cijena ovog modela na domaćem tržištu iznosit će oko 800.000 južnokorejskih vona, što je približno ekvivalentno iznosu od 606 američkih dolara.

Najbolji preklopni mobitel je Samsung Galaxy Z Flip5

Modeli Fan Edition obično nude visoke specifikacije po relativno pristupačnoj cijeni. Niža cijena često proizlazi iz izostavljanja određenih naprednih značajki ili skraćivanja nekih aspekata dizajna, čime se pruža dobar omjer cijene i kvalitete.

3 7
3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24 Ultra modela !

Vrijedno je napomenuti da se radi o neslužbenoj informaciji i da treba uzeti u obzir da se detalji mogu promijeniti tijekom pripreme za lansiranje. Stoga, ove informacije trenutno imaju status glasina i treba ih shvatiti s određenom dozom rezerve.

Samsung Galaxy S23 modeli dobili One UI 6.0 (Android 14) – nadogradite

Očekivanja za Galaxy S24 seriju su visoka, budući da Samsung uvijek nastoji nadmašiti samog sebe i ponuditi inovativne značajke korisnicima. Ljubitelji brenda s nestrpljenjem očekuju da vide kako će se ovog puta Samsung pozicionirati na tržištu pametnih telefona i što će nam ponuditi svojim novim uređajima.

tekst1sl1 8
Prikaz veličine zaslona sva tri Galaxy S24 modela !

Ključni aspekti koji će biti zanimljivi jesu performanse, dizajn, kvaliteta kamere i povezivost. S obzirom na konkurenciju u svijetu pametnih telefona, očekuje se da će Samsung donijeti niz unapređenja i novih značajki kako bi privukao korisnike i zadržao svoju poziciju kao jednog od vodećih proizvođača pametnih telefona.

Xiaomi Flip / Fold na tržište će u Q1 2024. godine

U svakom slučaju, saznat ćemo više informacija kako se datum lansiranja približava, a do tada ostaje nam čekati i spekulirati o tome što Samsung ima u pripremi za nas. U svijetu mobilne tehnologije, jedno je sigurno – uvijek nas čekaju uzbudljiva iznenađenja.

Najčitanije