huawei
nn11

Samsung Galaxy S24 serija donosi Snapdragon 8 Gen 3 i Exynos 2400 – razočarani?

Ono o čemu se šuškalo postepeno je naša stvarnost. Čini se kako će Samsung Galaxy S24 modeli na tržištu biti dostupni sa Exynos i Snapdragon izvedenicama.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

Očekivanja ljubitelja pametnih telefona širom svijeta počinju se ostvarivati jer su sve naznake upućivale na to da će nadolazeća Galaxy S24 serija donijeti značajne promjene.

YouTube Premium podiže cijene na određenim tržištima

U najnovijim izvješćima, otkriveno je da će Samsung Galaxy S24 serija biti dostupna s dva različita čipa: Exynos 2400 i Snapdragon 8 Gen 3. Ova informacija stiže od izvršnog direktora Qualcomma, Cristiana Amona, koji je potvrdio da će ova dva čipseta biti ključni čimbenici Galaxy S24 serije.

4 1
3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24+ modela !

Samsung je oduvijek bio poznat po svojim inovacijama u svijetu pametnih telefona, a Galaxy S serija uvijek je predstavljala vrhunac njihove ponude. Sada, s dolaskom Galaxy S24 serije, čini se da će ovo nasljeđe nastaviti i proširiti se na područje čipsetova. Oba čipseta koja će biti dostupna na tržištu, Exynos 2400 i Snapdragon 8 Gen 3, obećavaju značajna poboljšanja u performansama i funkcionalnostima.

Vivo X100 i Vivo Watch 3 na tržište dolaze 13.11.2023.

Izvršni direktor Qualcomma, Cristiano Amon, dao je službenu potvrdu o prisutnosti oba čipseta u Galaxy S24 seriji tijekom konferencijskog poziva s izvješćem o zaradi.

tekst2sl1 3

Ova vijest nije samo uzbuđujuća za ljubitelje pametnih telefona već i za industriju čipseta u cjelini. Kao lider u proizvodnji mobilnih čipsetova, Qualcomm će imati većinski tržišni udio u Galaxy S24 seriji. To sugerira da će Snapdragon 8 Gen 3 biti nezaobilazan izbor za mnoge korisnike širom svijeta.

Vivo OriginOS 4 predstavljen – donosimo značajke i datum dolaska [lista uređaja]

No, ono što je još zanimljivije jest da se Qualcomm čini kao preferirani izbor za Galaxy S24 Ultra. Nekoliko izvješća sugerira da će Galaxy S24 Ultra koristiti isključivo Snapdragon 8 Gen 3 čipset, bez obzira na to na kojem tržištu se prodaje. Ova odluka jasno ukazuje na visoku vrijednost koju Samsung pridaje Snapdragon čipsetu za svoj vrhunski model.

TEKST4NASLOVNA

Galaxy S serija je oduvijek bila sinonim za inovacije i vrhunske performanse. Njen najnoviji član, Galaxy S24 Ultra, donosi revolucionarnu tehnologiju ISOCELL Zoom Anyplace koja će biti pokretana Snapdragon 8 Gen 3 čipsetom.

Exynos 2400 može konkurirati Snapdragon 8 Gen 3

Ova tehnologija omogućava izvanredno fotografiranje i snimanje videa, što je od suštinskog značaja za sve one koji žele izvući najbolje iz svojih mobilnih uređaja.

4 5
3D prikaz nadolazećeg Galaxy S24 Ultra modela !

Što se tiče Galaxy S24 i S24+, izvješća sugeriraju da će korejske i europske verzije ovih uređaja sadržavati Exynos 2400 čipset. Exynos 2400 donosi značajna poboljšanja u energetskoj učinkovitosti i performansama, što će biti dobrodošlo svim korisnicima. Tako će ovi uređaji ponuditi iznimno brzo i fluidno iskustvo, bez obzira na to gdje se koriste.

Snapdragon 8 Gen 3 predstavljen – Cortex-X4, AI te 240fps grafika

Ova najava Samsunga i Qualcomma jasno ukazuje na njihovu želju da ponude različite opcije kupcima kako bi mogli odabrati uređaj koji najbolje odgovara njihovim potrebama. Galaxy S24 serija će tako biti prilagođena različitim tržištima i korisnicima, omogućavajući im da izaberu ono što im najviše odgovara.

1 37
SamsungGalaxyS24#

U zaključku, Samsung Galaxy S24 serija donosi velika očekivanja i obećava znatna poboljšanja u svijetu pametnih telefona. S prisutnošću Exynos 2400 i Snapdragon 8 Gen 3 čipsetova, korisnici će imati priliku izabrati uređaj koji odgovara njihovim potrebama i preferencijama.

Samsung Galaxy S23 modeli dobili One UI 6.0 (Android 14) – nadogradite

Ovo je još jedan korak prema stvaranju revolucionarnih uređaja koji će oblikovati budućnost mobilne tehnologije. S nestrpljenjem očekujemo službeno predstavljanje Galaxy S24 serije i nadamo se da će ona opravdati sva očekivanja koja su postavljena pred nju.

Najčitanije