Banner
TEKST4NASLOVNA

Samsung Galaxy S24 serija dobiva jaču brzinu punjenja (65W) – razlog jesu drugačije baterije

Samsung Galaxy S24 linija donositi će tri modela: Galaxy S24, Galaxy S24+, Galaxy S24 Ultra.

Ukratko:

Početak 2024. godine je još daleko ali s druge strane je ipak „tako blizu”. Svi mi jako dobro znamo kako početkom godine Samsung predstavi najjaču seriju svojih telefona, poznatije pod nazivom „flagship” modeli.

Android: Obrišite ove dvije aplikacije – podatci se šalju Kini !

Isto tako znamo kako će to ove godine odnosno one iduće 2024. biti Samsung Galaxy S24 serija koja će i dalje donositi tri modela: Galaxy S24, Galaxy S24+ te Galaxy S24 Ultra.

tekst4sl1

Već smo imali prilike isticati neke sitne značajke i glasine te ćemo shodno tome, danas jednostavno nastaviti u istom tonu. Naravno ove današnje glasine dotiču se kapaciteta baterije, odnosno snage (brzine punjenja).

Wi-Fi odlazi u „zaborav” – dolazi Li-Fi

Čime bi (ako ćemo vjerovati glasinama) Samsung Galaxy S24 serija mogla „premašiti” 45W brzo punjenje te prijeći na više brojke a time brže i snažnije punjenje.

tekst4sl2

Samsung Galaxy S24 serija sljedeće generacije već se pojavila u curenju informacija i glasinama u prošlosti. Još u travnju smo izvijestili da će nadolazeći Samsungovi vodeći modeli imati poboljšane baterije zahvaljujući tehnologiji inspiriranoj električnim vozilima.

Google Bard AI – sada ima podršku za nove jezike među kojima je i Hrvatski

Brzine punjenja serije Galaxy S24 sada je objavio RGcloudS. Još su mjeseci udaljeni od lansiranja serije Samsung Galaxy S24. Južnokorejski brend tradicionalno predstavlja svoju vodeću liniju S-serije u veljači svake godine.

tekst4sl2

RGcloudS je predložio brzine punjenja serije Galaxy S24. Trenutna generacija Samsung Galaxy S23+ i S23 Ultra podržava brzinu punjenja od 45 W, dok je standardni S23 ograničen na 25 W.

Huawei donosi 5G pametni telefon – kasnije ove godine

Južnokorejski brend nije pomaknuo brzinu punjenja ni malo iznad toga. Zapravo, podrška za brzinu od 45 W prvi put je predstavljena 2019. na Galaxy Note 10+. Prema prethodnom izvješć.

tekst3naslovna

Samsung će usvojiti tehnologiju punjenja baterije na Galaxy S24 seriji koja se nalazi u električnim vozilima. Jednostavno rečeno, to je metoda poboljšanja ukupnog kapaciteta baterije bez promjene njezine fizičke veličine.

Samsung Galaxy Z Fold 5 osvanuo na Reddit platformi – usprkos strogoj zabrani

Ova će značajka navodno biti ograničena na S24+ i S24 Ultra. Očekuje se da će oba telefona imati ćeliju od 5000 mAh. Tehnologija složenih baterija također će nuditi podršku za bržu brzinu punjenja koja potencijalno može doseći maksimalnu snagu od 65 W.

tekst4naslovna

Ovo je dobitak od 20 W u odnosu na trenutnu brzinu od 45 W na varijantama Galaxy S23+ i Ultra. Samsung GalaxyS24 Ultra se također predlaže da dolazi s rashladnim gelom za odvođenje topline.

Samsung Galaxy Z Flip 5 ponovno „pozira”

Nažalost, Samsung Galaxy S24 će propustiti nadogradnju brzine punjenja. To je zato što tvrtka tek treba započeti s testiranjem tehnologije složenih baterija i možda neće biti dovoljnog proizvodnog kapaciteta.

tekst4sl1 1

Šuška se kako će i Appleova nadolazeća linija iPhonea 15 koristiti tehnologiju složenih baterija.

Najčitanije