Banner
naslovna1 1

Samsung Galaxy Ring na tržište neće s Galaxy S24 serijom

Iako se mislilo kako će prvi "pametni prsten" na tržište skupa sa Galaxy S24 flagship modelima, čini se kako ipak neće biti tako.

Samsungova revolucionarna inovacija, Galaxy Ring, postala je predmet živih rasprava i velikog interesa među ljubiteljima tehnologije. Originalno se očekivalo da će ovaj inovativni uređaj biti lansiran zajedno s Galaxy S24 serijom početkom 2024. godine.

Samsung Galaxy Ring bit će ime prstena, potvrđuje Galaxy Wearable aplikacija

Međutim, prema najnovijim izvještajima, čini se da će korisnici morati pričekati još neko vrijeme prije nego što se Galaxy Ring pojavi na tržištu.

naslovna1 1

Planirano lansiranje Galaxy Ringa pomaknuto je na kraj 2024. ili početak 2025. godine. Razlog ovom pomaku leži u dizajnu samog uređaja koji još nije u potpunosti finaliziran.

Samsung Galaxy Ring na tržište zajedno sa Galaxy S24 modelima – evo što znamo

Trenutno, u fazi razvoja, Galaxy Ring podržava brojne značajke, ali je još uvijek fizički prevelik za komercijalnu uporabu. Samsung radi na smanjenju dimenzija uređaja kako bi ga učinio praktičnijim i privlačnijim za potencijalne korisnike.

1 4

Ono što čini Galaxy Ring posebno intrigantnim jest činjenica da će biti dostupan u četiri različite veličine, omogućavajući korisnicima da odaberu onu koja im najbolje odgovara.

tekst2sl4

Ovaj pristup personalizaciji omogućuje korisnicima da prilagode svoje iskustvo nošenja pametnog prstena prema vlastitim preferencijama i potrebama.

Samsung Exynos 2400 – 70% bolji od prethodnika

Samsung surađuje s nekoliko tvrtki u razvoju Galaxy Ringa, među kojima se ističu Doosung Tech i Korea Seongjeon. Ovaj multidisciplinarni tim stručnjaka posvećen je poboljšanju dizajna i funkcionalnosti uređaja kako bi pružio korisnicima najbolje moguće iskustvo.

tekst2sl2 6

Jedan od glavnih ciljeva je integracija Galaxy Ringa s tehnologijom proširene stvarnosti (XR) i miješane stvarnosti (MR), otvarajući nove mogućnosti za interakciju i korištenje.

Samsung One UI 6.0 predstavljen – Galaxy S23 modeli prvi na listi za nadogradnju

Kada je riječ o vremenskom okviru za lansiranje, planira se predstavljanje Galaxy Ringa u trećem kvartalu 2024. godine, zajedno s Galaxy Z Fold6 i Galaxy Z Flip6.

2 2

Međutim, moguća je odgoda ako Samsung podnese zahtjev za certifikaciju medicinskih uređaja za Galaxy Ring. U tom slučaju, lansiranje bi moglo biti odgođeno do prvog kvartala 2025. godine, dok će se istovremeno nastaviti rad na poboljšanjima i inovacijama ovog fascinantnog pametnog prstena.

OpenAI (ChatGPT) planira proizvoditi čipove – trebamo li strahovati?

Galaxy Ring predstavlja budućnost pametnih prstena, spajajući inovativne tehnologije s elegantnim dizajnom. Iako se lansiranje čini udaljenim, vjerujemo da će Samsung uložiti napore kako bi korisnicima pružio izvanredno iskustvo s ovim pametnim uređajem.

Jony Ive donosi “iPhone umjetne inteligencije”

S obzirom na brz tempo tehnoloških inovacija, očekujemo da će Galaxy Ring postati sinonim za praktičnost i inovaciju u svijetu pametne nosive tehnologije. Ostanite informirani jer nas očekuje uzbudljivo putovanje u budućnost tehnologije.

Exynos 2400 može konkurirati Snapdragon 8 Gen 3

Osobno smo se zaista razveselili pri pomisli kako bi Galaxy Ring na tržište mogao početkom 2024. No čini se kako ćemo još neko vrijeme morati biti strpljivi.

iPhone 15 Pro ima problem s napuhavanjem baterije?

Jer Samsung jednostavno ovaj komad “gadgeta” želi dodatno usavršiti i na tržište ga postaviti onakvim da zaista bude bez ijedne mane i nedostatka.

Najčitanije