Banner
4 034 family galaxy buds2pro borapurple graphite white LI

Samsung Galaxy Buds (3) FE donose brojne značajke – na tržištu zajedno sa Galaxy S23 FE

Čini se kako Samsung zaista ne prestaje kada su u pitanju donošenje novih hardverskih rješenja, danas pred vas donosimo nove glasine vezane uz nadolazeće Galaxy Buds bežične slušalice.

Kada razgovaramo o Samsungu, obično prvo pomislimo na izvanredna hardverska rješenja. Samsung je postao sinonim za inovaciju u svijetu tehnologije, a njegov portfelj proizvoda obuhvaća široku paletu uređaja, uključujući pametne telefone, pametne satove, tablete i izvanredne bežične slušalice. U ovom članku, fokusirat ćemo se na najnovije glasine koje kruže o Samsungovim budućim bežičnim slušalicama.

Samsung Galaxy S24 Ultra jedini sa Snapdragon 8 Gen 3 čipom

Iako je Samsung ove godine održao nekoliko Galaxy Unpacked događaja u veljači i kolovozu, nisu najavili nove True Wireless Stereo (TWS) slušalice.

Pixel Buds Pro dolaze u novim bojama da poprate Pixel 8 modele

To je iznenađujuće, jer je južnokorejski gigant obično lansirao nove modele Galaxy slušalica svake godine proteklih nekoliko godina. No, prema informacijama koje su procurele, čini se da Samsung radi na novim Galaxy slušalicama, a spekulira se da bi moglo biti u pitanju FE (Fan Edition) modeli.

TEKST1SL1 1

Prvi trag o ovim nadolazećim slušalicama pronađen je na web stranici za certificiranje Radio Research Agency (RRA) u Koreji. Na popisu certifikata pojavio se uređaj sa serijskim brojem SM-R400N, koji se također spominjao u prethodnim izvješćima.

Apple iPhone Fold – pred nama !

Ovaj uređaj je dobio certifikat 22. kolovoza 2023. godine, a što točno predstavlja ostalo je tajna. Popis certifikata nije otkrio ime ovih budućih TWS slušalica, ali je otkrio sliku koja nam pruža prvi pogled na njihov izgled.

Apple iPhone Fold – pred nama !

Slika dostupna na popisu certifikata sugerira da bi Samsung mogao promijeniti dizajn svojih budućih Galaxy Buds slušalica. Umjesto dosadašnjeg dizajna, novi modeli čini se da će se vratiti tradicionalnijem obliku koji će se uklopiti u uho korisnika, slično kao što su Galaxy Buds i Buds+.

Redmi Soundbar MDZ-34-DA za 48 dolara!

Također je primjetno da će ove slušalice biti veće od nedavno predstavljenih Galaxy Buds 2 i Buds 2 Pro, koje su imale kompaktniji okrugli dizajn.

4 025 product galaxy buds2pro borapurple graphite white LI

Što se tiče materijala i završetka, novi Galaxy Buds modeli izgledaju elegantno. Imaju mat završetak koji dodaje sofisticirani izgled, a donji dio slušalica prekriven je gumiranim premazom za udobno nošenje. Također se primjećuje da slušalice imaju mali izbočeni dio, sličan peraji morskog psa, koji bi trebao osigurati stabilnost prilikom nošenja.

Samsung Galaxy S24 Ultra donosi dizajn ravnog ekrana i Titanium

Očekuje se da će Samsung službeno predstaviti ove nove Galaxy slušalice uskoro, a najvjerojatnije će to učiniti zajedno s Galaxy S23 FE pametnim telefonom. Prema prethodnim izvješćima, nova ponuda slušalica mogla bi se nazvati Galaxy Buds 3 ili FE verzija, no točno ime ostaje nepoznato sve dok Samsung ne odluči podijeliti više informacija.

9 Galaxy Buds2 Pro family

Vrijedno je napomenuti da Samsung nije najavio nove Galaxy Buds slušalice od lansiranja Buds 2 modela u 2021. godini, pa su ove glasine i slike s certifikacijske stranice izazvale veliko uzbuđenje među obožavateljima Samsungove audio opreme.

Samsung Exynos 2400 – flagship čip sa 10 jezgri

S obzirom na dosadašnje uspjehe Samsunga u ovom segmentu tržišta, mnogi s nestrpljenjem iščekuju što će nam južnokorejski tehnološki div ponuditi u svojoj novoj liniji bežičnih slušalica.

Najčitanije