Banner
1 2
Samsung Galaxy A55 u rukama !

Samsung Galaxy A55 u nečijim rukama i prije predstavljanja

Samsung se priprema predstaviti svoj najnoviji model, Galaxy A55, čija se lansiranje očekuje kasnije ovog mjeseca. Ovaj izuzetni uređaj dolazi s elegantnim dizajnom, naprednim hardverskim karakteristikama i privlačnom cjenovnom politikom, obećavajući da će biti impresivan dodatak Galaxy A seriji.

Samsung se priprema predstaviti svoj najnoviji model, Galaxy A55, čija se lansiranje očekuje kasnije ovog mjeseca. Nakon što smo jučer pregledali specifikacije, danas vam predstavljamo prve fotografije “uživo” ovog izuzetnog uređaja.

iPhone SE 4 – nalik na iPhone 14 s USB Type-C priključkom [CAD renderi]

Na slikama koje su procurile, možemo vidjeti Samsung Galaxy A55 kako se nalazi u nečijem naručju, pružajući nam intiman uvid u njegov dizajn i karakteristike.

1 2
Samsung Galaxy A55 u rukama !

Uočljivo je da se Samsung drži svog prepoznatljivog dizajnerskog jezika s ovim modelom. Galaxy A55 ima ravne strane s diskretno postavljenim gumbima na izbočenom dijelu, što podsjeća na prethodne modele kao što su Galaxy A15 i Galaxy A25.

Huawei P70 i maskice koje prikazuju drugačiji dizajn modula kamera

Na stražnjoj strani nalaze se tri kamere, glatko uklopljene bez ikakvih izbočina ili otoka, što dodaje eleganciju i suptilnost uređaju.

iOS 17.4 pušten u opticaj – evo koje promjene donosi unutar Europske Unije

Jedna od primjetnih promjena u odnosu na prethodne modele je odabir materijala za izradu okvira. Umjesto plastike koja je korištena kod prethodnika poput Galaxy A54, ovaj model dolazi s okvirom od metala. To dodaje osjećaj čvrstoće i visoke kvalitete, dok istovremeno pruža prigušenije nijanse, dodajući sofisticiranost i luksuz.

2 3
Samsung Galaxy A55 u rukama !

Fotografije uživo jasno prikazuju kako se žuta boja ovog uređaja ističe i kako lijepo izgleda u stvarnom životu. Boja je živahna, ali ne previše napadna, što bi moglo privući širok spektar korisnika.

Samsung Galaxy A55 sve značajke dostupne već danas

Osim žute, očekuje se da će Galaxy A55 biti dostupan u različitim bojama kako bi zadovoljio različite ukuse i preferencije kupaca.

3 9
Samsung Galaxy A55

Što se tiče hardverskih karakteristika, očekuje se da će Galaxy A55 biti pokretan novim Exynos 1480 čipsetom, koji bi trebao pružiti poboljšane performanse i efikasnost.

Samsung Galaxy A35 i Galaxy A55 na tržištu 11.03.2024.

Dodatno, ugrađena AMD-ova grafička jedinica Xclipse 530 obećava izvanredno iskustvo u pogledu grafike i vizualnih efekata, čime se otvara prostor za uživanje u igrama i multimedijskom sadržaju na višim razinama.

3 2

Ove procurile slike Samsung Galaxy A55 predstavljaju samo jedan od mnogobrojnih informacija koje su do sada procurile u vezi s ovim uređajem.

Planeta Zemlja u oku kamere Samsung Galaxy S24 Ultra

Očekujemo da ćemo uskoro vidjeti još slika uživo, službenih plakata, rendera za tisak i TENAA fotografija koje će dodatno otkriti sve detalje ovog izvanrednog uređaja.

1 1

U cjelini, Samsung Galaxy A55 obećava biti impresivan dodatak Galaxy A seriji, kombinirajući elegantan dizajn, visokokvalitetnu izradu, napredne hardverske karakteristike i privlačnu cjenovnu politiku. S nestrpljenjem iščekujemo njegovo službeno predstavljanje i nadamo se da će opravdati očekivanja korisnika širom svijeta.

Najčitanije