Banner
Samsung Galaxy A22 5G

Samsung Galaxy A22 5G – najjeftiniji 5G model iz Samsunga

Kada se pojavi na tržištu Galaxy A22 5G biti će najpristupačniji 5G Samsungov pametni telefon

Prodor Galaxy A linije pametnih telefona megapopularnog Samsunga više nije nepoznanica i nema mjesta čuđenju. Zna se kako Galaxy A linija pametnih telefona donosi pokoji detalj iz samog vrha ponude, poznate nam Galaxy S obitelji ali po puno pristupačnijoj cijeni, naravno uz koji potez uštede bez kojega nema bilo razumne cijene. Uz aktualnu podršku Androida od tri godine i više nego isplativ potez se čini kupovina nekog modela Galaxy A pametnog telefona. Tako danas imamo prilike pisati o još jednom nadolazećem članu obitelji, riječ je o Samsung Galaxy A22 5G pametnom telefonu.

PlayStation 5 DualSense kontroler od sada dostupan u dvije nove boje

Ova „5G” oznaka pokazuje kako A22 dolazi s 5G mogućnosti povezivanja na Internet a to je u današnje vrijeme sve traženije. Ono što je posebno zanimljivo a vezuje se uz nadolazeći Samsung Galaxy A22 5G je to da će upravo on koštati do 300€ tako se obvezao Samsung, znači cijena do 300€ a s mogućnosti 5G povezivanja. Ostale značajke navode FHD+ 6,4” zaslon (pri sredini vrha zaslona bit će izrez unutar kojeg će svoje mjesto naći Selfie kamera) i 6GB Radne memorije. Chipset koji će pogoniti Samsung Galaxy A22 5G bit će MediaTek MT6883. Kodno ime je SM-A226B/DS a osim 6GB Radne memorije Galaxy A22 5G donosi i 15W punjenje kao i 13MP Selfie kameru.

Samsung predstavio nove kućanske uređaje Bespoke Home 2021

Kamera na poleđini pak raspolaže s tri leće, odnosno primarna je 48MP, 8MP ultra-široka i 2MP makro-kamera. Samsung Galaxy A22 5G posjedovat će 5,000mAh neizmjenjivu bateriju. Gledajući sa softverske strane sve će pokretati Android 11 povrh kojega će biti instalirano Samsungovo korisničko sučelje One UI 3.1. Nesmijemo zaboraviti spomenuti i prisustvo 3,5 audio-izlaza što nam je za današnje vrijeme svakako drago spomenuti da ga neki pametni telefoni i dalje posjeduju.

Samsung objavio listu mobitela koji će dobiti One UI 3.5

S obzirom na ponuđeno i cijenu čini nam se Samsung Galaxy A22 5G kad jednom dođe na tržište (izvori kazuju kako bi se to moglo desiti krajem ove ili početkom 2022, godine) kao sasvim razuman odabir za kupovinu, odnosno dobar omjer uloženog i dobivenog.

Najčitanije