huawei
4 6

Samsung – novi dizajn Galaxy S25 te Galaxy Z Flip 6 / Z Fold 6 mobitela

Čini se kako će Samsung napraviti odmak od "aktualnog" dizajna te udariti temelje nečeg novog kada Galaxy S25 i Galaxy Z Flip / Fold 6 modeli budu na tržištu.

TOP 5 Samsung One UI 6.0 značajki

Velike promjene očekuju se za Samsungove buduće sklopive uređaje, sredinom 2024. godine, predstavljajući Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6.

iOS 17.2 dostupan za preuzimanje

Prema informacijama Samsungovog insajdera, očekuje nas predokus dizajnerskih inovacija koje će zatim postati sastavni dio glavne generacije Galaxy S25 2025.

Najbolji TV godine: Samsung 55″ S90C OLED TV

Iako 2025. godina još uvijek nije stigla, ljubitelji Samsunga mogu se radovati barem dijelu dizajna koji će karakterizirati generaciju Galaxy S25 već do sredine 2024. godine.

bb

Ova informacija proizlazi iz recentnih curenja informacija na južnokorejskom Naver forumu, gdje je Samsungov insajder podijelio detalje koji ukazuju na to da se Samsung već usmjerava prema dizajnu Galaxy S25, posebno Galaxy S25 Ultra, koristeći iskustva iz Galaxy Z Fold5 i Galaxy Z Flip5, očekivanih u srpnju i kolovozu 2024. godine.

nn 2

Iako još uvijek nije potpuno jasno što očekivati, postoje naznake koje sugeriraju nekoliko promjena. Kao što se već spomenulo u prethodnim izvješćima, format zaslona Galaxy Z Fold 6 će se mijenjati, dok će rubovi fleksibilnog AMOLED zaslona na Galaxy Z Flip 6 postati tanji. Poklopac zaslona Galaxy Z Flip 5, koji je doživio značajno povećanje na prethodnim modelima, također će biti redizajniran. Unatoč povećanju veličine zaslona, očekuje se smanjenje težine oba sklopiva uređaja.

Samsung Galaxy S24 Ultra uz bok Galaxy S23 Ultra modela

Jedna od intrigantnijih promjena koje se naziru u ovim informacijama odnosi se na mogući veći nabor savitljivog zaslona. Ipak, valja napomenuti da se ove rane informacije moraju uzeti s rezervom, budući da su još uvijek u fazi curenja i podložne promjenama. Unatoč tome, ova curenja usklađena su s prethodnim naznakama i očekivanjima iz industrije.

naslovna11

Samsung će se suočiti s jačom globalnom konkurencijom u segmentu sklopivih uređaja tijekom 2024. godine. Na tržištu su već dostupne dobre alternative ne samo od strane Honor-a i Google-a, već i od strane tvrtki poput Oppo Find N3 i OnePlus Open. Xiaomi, poznat po svojim inovacijama, također planira lansirati svoj sklopivi uređaj na međunarodnoj razini tijekom 2024. godine.

Samsung Galaxy Z Fold6 i Z Flip6 – Najnovije promjene na zaslonima

Ove promjene signaliziraju dinamično tržište sklopivih uređaja gdje će proizvođači morati stalno inovirati kako bi ostali relevantni i zadovoljili rastuće zahtjeve potrošača. S obzirom na brz tempo razvoja tehnologije, samo vrijeme će otkriti koliko će ove najave odražavati konačne karakteristike Samsungovih Galaxy Z Fold 6 i Galaxy Z Flip 6, ali jedno je sigurno – korisnici mogu očekivati uzbudljive promjene i poboljšanja u svijetu sklopivih pametnih telefona.

4 6

Očito je kako će dolaskom Galaxy S25 modela te Galaxy Z Flip / Fold 6 značajno biti izmijenjena dizajnerska struktura Galaxy modela telefona. Čime će Samsung kao vodeći proizvođač tržištu ponuditi neke nove dizajnerske smjerove i obrise na koje će se tržište odnosno korisnici tek trebati naviknuti.

Najčitanije