Banner
tekst2sl1 1

Samsung će imati dva Galaxy Unpacked događaja – jedno za Globalno a drugo za Američko (Kanadsko) tržište?

Dakle moramo još jednom reći kako će se onaj „globalni” Galaxy Unpacked održati 26.07.2023. dok će onaj „drugi” za Američko (točnije Sjevernu Ameriku) i Kanadsko tržište biti održan dva tjedna nakon, točnije 11.08.2023.

*Android 14 (One UI 6.0) – popis kompatibilnih uređaja*

Samsunže, zašto? Namjerno ćemo ovako započeti članak jer ovome se i mi svakako nismo nadali. Sve je bilo super, divno, idealno.

tekst1sl4 1
Na fotografiji (render) Samsung Galaxy Watch 6 Classic !

Sve je bilo rečeno – doduše ne i službeno potvrđeno od Samsunga datum predstavljanja novih Samsung Galaxy modela.

Meta također radi na „konkurentu” Twitter-a – u javnosti dostupan prikaz

Ali znalo se kako će to biti 26.07.2023. u Seulu a sada, ovo?

Samsung Galaxy Watch 5 Pro recenzija

Da govorimo o onom Galaxy Unpacked događaju gdje će biti predstavljeni mnogi (dugo iščekivani) uređaji poput: Samsung Galaxy Z Flip 5, Samsung Galaxy Z Fold 5, Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 6 Classic ali i Samsung Galaxy Tab S9, Samsung Galaxy Tab S9+ kao i Samsung Galaxy Tab S9 Ultra.

1
Nadolazeći Samsung Galaxy Z Flip 5 !

Iako moramo reći kako je ovo po prvi puta da se neki Galaxy Unpacked događaj održava u Kini, čini se kako su „političke razmirice” prodrle i unutar moćnog Samsung-a (ovo je ipak samo naše mišljenje).

Tesla Model 3 „facelift” uočena na cestama

Ali ne možemo nametnuti za sada neki suvisli odgovor na pitanje: Zašto? Čini se kako je taj odgovor za sada isključivo poznat čelnim ljudima Samsung-a.

3 1
Nadolazeći Samsung Galaxy Z Fold 5 !

Dakle moramo još jednom reći kako će se onaj „globalni” Galaxy Unpacked održati 26.07.2023. dok će onaj „drugi” za Američko (točnije Sjevernu Ameriku) i Kanadsko tržište biti održan dva tjedna nakon, točnije 11.08.2023.

Samsung One UI 5 Watch (beta) za Galaxy Watch 4 i Galaxy Watch 5 dostupna za preuzimanje

I dalje će tu biti riječ o posve istim modelima telefona, satova i tableta samo će Amerikanci i Kanađani dobiti ove Samsung modele nešto kasnije u odnosu na ostatak Svijeta.

tekst2sl1 5
Nadolazeća serija Galaxy Tab S9 (na fotografiji Galaxy Tab S9 Ultra) !

Ukoliko budemo imali dodatne navode odnosno odgovor na pitanje: „Zašto”? Svakako ćemo ponovno pisati o ovoj “čudnoj” odluci.

Recenzija: Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Recenzija: Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Najčitanije