Banner
tekst2naslovna 2

PlayStation osnažuje eko-sustav – dolazi ručna konzola i „Pro”, „Slim” modeli

Izgleda kako Sony sa svojim PlayStation "poslovanjem" doista zna što radi.

U čitavoj priči „glasina i navoda” čini se kako su neke stvari doista bile točne. Sony radi na narednim inačicama PlayStation 5 igraćih konzola i one će zaista u nazivu imati „Slim” i “Pro” pridjeve.

VW ID.7 – prvi puta viđen na Njemačkim ulicama, prije predstavljanja

Ali isto tako potrebno je reći kako Sony radi i na jednom PlayStation komadu hardvera za kojeg se nitko nije nadao da bi uskoro mogao na tržište.

tekst2sl1 1

Dali se sjećate Sony PSP igraće (prijenosne – ručne) konzole? Izgleda kako nešto slično tome, Sony planira napraviti ponovno.

Deutsche Telekom postao većinskim vlasnikom (50,2%) T-mobile US

Samo unutar „manjeg kućišta” upakirati dobro nam poznate PS5 komponente te tako „snagu i moć” igranja dovesti u ruke (dlanove) samih štovatelje PS konzola.

Xiaomi predstavio Redmi Note 12 seriju

Ali upravo ovdje dolazimo do podjele mišljenja odnosno dvije strane glasina. Jedna tvrdi kako Sony zaista radi na novom komadu hardveru u obliku portabilne konzole, dok drugi navode kako je tu riječ o „uređaju” koji služi za igrane isključivo ako posjedujete već konzolu.

tekst2sl2 2

Što je od ovoga točno čini se kako nećemo uskoro saznati. Ono što je potrebno reći je kako neke glasine govore kako je njegovo kodno ime „Q Lite” i kako dolazi s vlastitim 8” zaslonom.

Apple iOS 17 – softverska podrška dostiže ciklus od šest godina

Njegove dizajnerske linije očitovat će se u obliku DualSense kontrolera. Također je potrebno naglasiti kako Sony Q Lite donosi prilagodljive tipke odnosno okidače (kako to Sony voli istaknuti).

tekst2sl3 3

Prema dosadašnjim informacijama čini se kako Sony planira predstaviti samo „još jedan dodatak” za igranje isključivo ako već imate PlayStation 5 konzolu, odnosno ako je planirate kupiti.

PlayStation 6 „odgađa” razvoj PS5 Pro konzole – iznenađenima nema kraja!

Sam dolazak na tržište Sony Q Lite uređaja očekuje nakon predstavljanja (dolaska na tržište) iduće generacije PS5 igraće konzole. To bi prema svemu sudeći trebala biti upravo PS5 Slim igraća konzole, dok bi njezino predstavljanje tržište trebalo ugledati u rujnu 2023. godine.

tekst1naslovna 5

Nakon PlayStation 5 Slim konzole koja će donijeti isključivo korištenje digitalnih igara znači bez čitačka diska, Sony će predstaviti „Q Lite” uređaj.

PlayStation 6 dolazi 2027. – donoseći početak „kraja” kultne konzole

Osim dvije nove inačice PS5 konzole („Slim” i „Pro”) te Sony Q Lite uređaja, ova tvrtka će u narednom razdoblju predstaviti i dvoje bežične slušalice (kodnog) imena: Project Nomad i Voyager.

playstation 5 pro and slim intro

Svi ovi nadolazeći proizvodi bit će unutar Sony PlayStation „eko-sustava” pa svakako ne trebate brinuti o njihovoj podrški s dosadašnjim PS5 hardverom.

Sony električni automobil imati će „ugrađeni” PlayStation 5

Dok se dolazak PlayStation 5 Pro igraće konzole očekuje krajem 2025. odnosno početkom 2026. godine. Stoga svakako ne bi trebali imati problema s nestašicama PS5 hardvera nakon 2026. godine jer će ih uvelike biti, odnosno sve će potrebe i kapaciteti biti zadovoljeni.

Najčitanije