Banner
1 39
Pixel 9 Pro u usporedbi s iPhone 15 Pro Max modelom !

Pixel 9 Pro osvanuo uživo – sve je poznato već sada

Onome što se nismo nadali je to da ćemo Pixel 9 vidjeti ovako "uživo" i jasno, no ipak čuda se događaju.

Prema najnovijim glasinama, Google planira lansirati tri nove modele pametnih telefona na svom godišnjem događaju predstavljanja hardvera u listopadu: Pixel 9, Pixel 9 Pro i Pixel 9 Pro XL. Osim toga, postoji mogućnost da će se liniji pridružiti i preimenovani Pixel Fold 2, sada poznat kao Pixel 9 Pro Fold.

1 39
Pixel 9 Pro u usporedbi s iPhone 15 Pro Max modelom !

Večeras su postale dostupne slike za Pixel 9 Pro, na jednoj od kojih se uređaj uspoređuje s iPhoneom 15 Pro Max. Ako vas zbunjuju dimenzije uređaja, važno je istaknuti da Pixel 9 Pro XL predstavlja nasljednika Pixela 8 Pro po veličini, dok Pixel 9 Pro zadržava slične dimenzije kao i standardni Pixel 9, ali uz dodatak ‘Pro’ značajki.

22

Jedna od tih značajki je periskopska telefoto kamera vidljiva na procurjelim slikama, što sugeriše da će Pixel 9 Pro biti usporediv s iPhoneom 15 Pro po veličini.

3 24

Pixel 9 Pro će biti opremljen novim Tensor G4 čipsetom i impresivnih 16 GB RAM-a proizvedenog od strane Microna, što je 4 GB više od prethodnika, Pixela 8 Pro.

4 14

Za pohranu podataka koristi se UFS tehnologija koju proizvodi Samsung. Također se očekuje da će cijela serija Pixel 9 koristiti Samsungov Exynos Modem 5400 koji podržava satelitske veze.

5 8

Značajna promjena u dizajnu Pixel 9 Pro uključuje redizajniranu izbočinu kamere. Nasuprot prethodnom ‘vizir’ stilu, koji se protezao do rubova, nova izbočina ima ovalni oblik s proširenom metalnom bazom na kraju gdje se nalazi LED bljeskalica.  Osim toga, Pixel 9 Pro se ističe svojim ravnim i poliranim okvirom, dodajući eleganciju i sofisticiranost dizajnu.

Uz sve tehnološke unapređenja i promjene u dizajnu, očekuje se da će Googleova nova linija pametnih telefona zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.  Potencijal za inovacije i poboljšanja čini nadolazeći događaj predstavljanja jednim od najiščekivanijih u industriji mobilnih tehnologija.

Najčitanije