huawei
4 1

Osim Galaxy S24 telefona na Galaxy Unpacked Samsung donosi prsten ili naočale?

Sve se više govori kako ćemo na idućem Galaxy Unpacked događaju nešto više saznati o Galaxy Ring ili Galaxy Glass nosivim gadgetima - a možda neki od njih i vidjeti?

Hoće li iPhone 16 Pro postaviti novi standard s 4K prostornim videozapisima?

Ne smijemo zaboraviti kako smo na našim stranicama već spominjali Galaxy Ring i Galaxy Glass. Jedan od njih svakako će naći svoje mjesto na nadolazećem Galaxy Unpacked događaju (17.01.2024.), gdje će, naravno, zvijezda večeri biti Galaxy S24 serija telefona.

Samsung dijeli Galaxy S24 telefone na Exynos i Snapdragon – koji je gdje?

Međutim, današnjim člankom želimo istražiti i druge zanimljive nosive gadgete, o kojima ćemo čuti nešto više. Sljedeći Unpacked događaj je već jako blizu, s Samsungom koji je poslao pozivnice za događaj zakazan za 17. siječnja u San Joseu, Kalifornija.

naslovna1 1

Obožavatelji diljem svijeta jedva čekaju otkrivanje sljedeće generacije Galaxy uređaja. Ipak, jedan potencijalno uzbudljiv uređaj će nedostajati na popisu.

Samsung Galaxy Glass AR naočale – Odgovor na Apple Vision Pro

Zvijezda showa na sljedećem Unpackedu bit će serija Galaxy S24. Sudeći prema informacijama koje su se do sada pojavile, Galaxy S24 serija mogla bi biti jedina predstavljena na sajmu.

2 2

Ako ste se nadali da će se Samsung pridružiti novoj kategoriji uređaja i najaviti Galaxy Ring, mogli biste biti razočarani. Nažalost, nema dokaza koji daju vjerodostojnost Galaxy Ringu na nadolazećem Unpacked događaju.

Samsung Galaxy Ring na tržište neće s Galaxy S24 serijom

Unatoč nedavnim glasinama i curenju informacija, čini se da je Galaxy Ring još uvijek daleko od spremnosti. Dakle, osim ako je Samsung uspio sve zadržati u tajnosti za spektakularan trenutak “još jedne stvari”, ne preporučujemo da zadržavate dah na pojavljivanje Galaxy Ringa na pozornici u San Joseu.

1 4

Što se tiče vremena kada bi Galaxy Ring mogao biti objavljen, zadnji put kad smo čuli za njega, promatrači tržišta su se kladili na lansiranje krajem 2024. ili početkom 2025. godine.

Samsung Galaxy Ring bit će ime prstena, potvrđuje Galaxy Wearable aplikacija

No, Samsung bi mogao imati više za podijeliti o drugom uzbudljivom proizvodu koji bi mogao biti predstavljen na Unpackedu – Glass (provisionalno ime).

6 4

Ovaj proizvod odnosi se na nove slušalice miješane stvarnosti (XR). Samsung je prvi put spomenuo svoj XR projekt na prvom Unpacked događaju 2023. godine, kada je najavio seriju Galaxy S23.

Xiaomi Redmi Note 13 modeli na globalno tržište dolaze 15.01.2024.

U to je vrijeme Samsung potvrdio suradnju s Qualcommom i Googleom kako bi razvio novi XR (mixed-reality) nosivi uređaj. Taj novi uređaj će se natjecati s Meta slušalicama i nadolazećim Apple Vision Pro, koji bi mogao biti službeno predstavljen i pušten u prodaju 27. siječnja.

7 4

Nakon izvorne najave u veljači 2023., nismo puno čuli o Samsung XR slušalicama, ali sljedeći Unpacked događaj mogao bi biti idealno mjesto za Samsung da podijeli više informacija o napretku tijekom protekle godine.

Xiaomi sklapa suradnju sa 14 prodajnih / servisnih zastupništva

Dakle, iako vjerojatno nećemo doznati ništa novo o takozvanom Galaxy Ringu na sljedećem Unpacked događaju, možda ćemo dobiti više uvida u XR slušalice sljedeće generacije i saznati kada će biti dostupne. Ostanite s nama, jer ćemo vas redovito obavještavati o najnovijim informacijama.

Najčitanije