Banner
OPPO

OPPO stigao u Hrvatsku

OPPO je tvrtka koja konstantno ulazi u top pet proizvođača mobitela na svijetu. U drugom kvartalu ove godine isporučili su 24.7 milijuna mobitela, a sada i službeno stižu u Hrvatsku. Evo detalja...

OPPO, jedna od vodećih tvrtki u području “pametnih” tehnoloških uređaja, najavljuje službeno pokretanje svojih aktivnosti na hrvatskom tržištu, s ciljem da i u Hrvatskoj postane jedan od vodećih brendova po preferencijama korisnika.

Tvrtka je osnovala lokalni ured u Zagrebu koji je odgovoran za sve aktivnosti u Hrvatskoj i Sloveniji s OPPO AED voditeljem prodaje Petrom Bojčićem. OPPO uređaji već su dostupni u svim većim tehnološkim centrima i telekomima.

Reno7

„Budući da smo dokazali da inovativne ideje možemo pretvoriti u proizvode, vjerujemo da će se Hrvatska razviti u važno tržište za OPPO. Dostupnost OPPO portfelja proizvoda i strateška partnerstva s distributerima i telekomima pružit će nam priliku za isporuku najbolje moguće proizvode novim korisnicima u Hrvatskoj„ – naglasio je izvršni direktor OPPO AED za Hrvatsku i Balkan, Lei Xu.

Lei Xu i Petar Bojcic

OPPO zauzima četvrto mjesto među najvećim svjetskim proizvođačima pametnih telefona i stoga je za očekivati da će ulazak tog brenda u Hrvatsku ojačati konkurenciju na tržištu pametnih telefona, ali i prijenosnih tehnoloških uređaja općenito.

Tvrtka ističe proizvode koji spajaju vrhunske tehničke značajke uz lijep i praktičan dizajn te kvalitetnu izvedbu po konkurentnim cijenama. Bezvremenski dizajn značajka je koja odlikuje pametne OPPO uređaje gdje korisnik dobiva stvarnu vrijednost za novac.

„Korisnici žele pametni telefon s kamerom svjetske klase i velikom baterijom, ali žele i pouzdan brend. OPPO donosi izbor na hrvatsko tržište s uglednim, održivim brendom kojem korisnici mogu vjerovati. ” – naglasio je Petar Bojčić, OPPO AED voditelj prodaje za Hrvatsku i Sloveniju, govoreći o dolasku brenda u regiju.

Petar Bojcic FineX5Pro

OPPO u svom asortimanu uređaja nudi i najbolji telefon godine -2022. i 2023. – proglašen od strane EISA-e, OPPO Find X5 Pro flagship telefon. Osim telefona godine, OPPO je predstavio i Reno seriju uređaja koju odlikuje sofisticirani dizajn, trajanje baterije i vrhunska kamera s modelima OPPO Reno7 5G Lite i nadolazećim OPPO Reno8 5G.

Također, A seriju OPPO inovacija odlikuju best buy recenzije korisnika gdje se odlučuju kako je OPPO A96 – najbolji mobitel koji pruža vrijednost za novac, koji se može pronaći u Hrvatskoj.

Na tržište je upravo stigla i sljedeća generacija iz A serije koja je pod imenom OPPO A17. OPPO Watch Freejoš je jedna tehnološka inovacija iz OPPO-a koja dolazi u obliku sata koji će pratiti sve aktivnosti korisnika uz nevjerovatnu lakoću nošenja. Naime, OPPO Watch Free teži samo 33 grama. Osim toga, OPPO također lansira bežične slušalice OPPO Enco Air2 i OPPO Enco Buds na hrvatskom tržištu, s visokokvalitetnim zvukom i dugotrajnom baterijom s trajanjem do čak 24 sata.

FineX5Pro2

OPPO je, također, službeni sponzor UEFA-e Lige prvaka, Wimbledona, nogometnog kluba Milan, te drugih sportskih klubova i događaja kao dijela društveno odgovornog poslovanja, slijedeći svoj glavni stav brenda #InspirationAhead.

VODSTVO U 5G I INOVACIJE

OPPO surađuje s operaterima diljem regije kako bi pametni telefoni brenda bili u potpunosti optimizirani i korisnicima diljem regije osigurali prednosti 5G mreže.

Naglasak na istraživanju i inovacijama ključna je značajka OPPO filozofije. Do rujna 2022. OPPO je podnio više od 83.000 patentnih prijava i držao više od 42.000 patenata diljem svijeta. Prema Svjetskoj organizaciji za intelektualno vlasništvo (WIPO), OPPO je jedna od 6 najvećih tvrtki u svijetu u pogledu podnošenja patentnih prijava.

FineX5Pro

OPPO-ova 5G inovacija samo je posljednja u redu predanosti tvrtke inovacijama u segmentu pametnih telefona i šire.

Sa šest istraživačkih instituta, pet centara za istraživanje i razvoj i više od 10.000 zaposlenika posvećenih inovacijama na globalnoj razini, OPPO uvodi inovacije ključnih tehnologija  usmjerenih na korisnike kao što su tehnologija punjenja i baterija, napredna foto i video tehnologija pomoću umjetne inteligencije, kao i razvoj 6G mreže.

OPPO se obvezao dodatno poboljšati i optimizirati svoje hardverske, softverske i dizajnerske mogućnosti.

Misija OPPO-a je stvoriti tehnologiju koja ljudima donosi benefite i poboljšava korisničko iskustvo kako bi im se olakšala produktivnost, kreativnost i povezivanje putem tehnologije.

Enco Air2 2

O TVRTKI OPPO

OPPO je jedan od vodećih brendova pametnih uređaja. Od lansiranja svog prvog mobilnog uređaja „Smiley Face“, 2008. godine, OPPO je u neumoljivoj potrazi za savršenom sinergijom estetike uređaja koje stvara uz inovativnu tehnologiju. Danas OPPO nudi asortiman pametnih uređaja koje su predvođene serijama Find x i Reno. Osim uređaja, OPPO svojim korisnicima nudi i operativni sustav ColorOS te online usluge kao što su OPPO Cloud i OPPO+. OPPO je prisutan u više od 60 zemalja i regija, s više od 40.000 zaposlenika posvećenih stvaranju boljeg života za korisnike diljem svijeta.

Otkrijte više o radu tvrtke OPPO:

https://www.oppo.com/hr/about/

Najčitanije