huawei
1 55

Oppo predstavio prototip Air Glass 3 XR i AI značajke za telefone

Oppo je na MWC 2024 najavio revolucionarne Oppo Air Glass 3 XR naočale, integrirajući ih s AI tehnologijom za "neopterećeno" iskustvo. Također, tvrtka planira uvođenje AI značajki poput AI Erasera na svoje telefone Reno11 i Find N3.

Samsung će plasirati dva Galaxy Z Fold 6 modela telefona

Oppo je ponovno pokazao svoju inovativnu snagu na ovogodišnjem Mobile World Congressu (MWC) 2024, najavivši svoj najnoviji proizvod koji obećava revolucionirati način na koji korisnici doživljavaju proširenu stvarnost.

Android sve više implementira AI u nove ali i postojeće značajke

Današnjom objavom, tvrtka je otkrila svoje buduće planove u području umjetne inteligencije te predstavila prototip svojih najnovijih naočala – Oppo Air Glass 3 XR.

1 55

Oppo Air Glass 3 XR je proizvod koji se ističe svojom težinom od samo 50 grama i revolucionarnim valovodom od smole koji je razvio samostalno, s impresivnim indeksom loma svjetlosti od 1,70. Ističe se i po vrhunskoj svjetlini oka od preko 1000 nita, što osigurava izvanredno iskustvo gledanja u boji.

Xiaomi SU7 na trenutak došao u Europu

Tvrtka tvrdi da su ove značajke dizajnirane kako bi pružile korisnicima iskustvo koje je jednako udobno kao i nošenje običnih naočala, dok istovremeno pružaju vrhunski prikaz boja.

2 46

Ono što čini Oppo Air Glass 3 XR još impresivnijim je integracija s Oppovim modelom AndesGPT, omogućujući korisnicima pristup “neopterećenom” iskustvu umjetne inteligencije putem pametnog telefona.

Tri naslova koje morate pogledati na Netflixu ovog ožujka

Kroz ove naočale, pritisak na gumb na vašem telefonu postaje prošlost, dok se otvara potpuno novi način interakcije s AI tehnologijom.

Naočale su opremljene AI glasovnim asistentom koji je pokrenut putem AndesGPT modela.

Snapdragon 8 Gen 4 na tržište će u listopadu

Osim glasovne kontrole, korisnici mogu interakcijski upravljati glazbom, pozivima, prikazom informacija te pregledom slika putem jednostavnih dodira.

Google Tensor G3 i hardversko AV1 kodiranje

Uz to, četiri mikrofona dizajnirana su za poboljšanje izolacije buke, pružajući kristalno čistu komunikaciju, dok tvrtka obećava i visokokvalitetni audio izlaz koji će dodatno poboljšati korisničko iskustvo.

3 37

No, inovacija ne staje samo na hardwareu. Oppo je također najavio planove za implementaciju raznih generativnih AI značajki na svoje telefone Reno11 i Find N3.

Tecno otvorio novi horizont na MWC-u: Od gaming konzola do pametnih robotičkih pasa

Ove značajke uključuju AI Eraser za fotografije, što sugerira da će korisnici imati pristup moćnim alatima za uređivanje fotografija, čineći svoje fotografije još atraktivnijima i profesionalnijima.

4 29

S ovom najnovijom objavom, Oppo potvrđuje svoju predanost inovacijama i neprekidnom unaprjeđenju korisničkog iskustva. Njihova integracija AI tehnologije u proizvode poput Oppo Air Glass 3 XR pokazuje vizionarski pristup u stvaranju tehnoloških rješenja koja ne samo da olakšavaju svakodnevni život korisnicima, već i proširuju granice onoga što je moguće postići.

S nestrpljenjem očekujemo kako će se ove inovacije razvijati i kako će oblikovati budućnost tehnološkog svijeta.

Najčitanije