Banner
OnePlus-ColorOS #1

OnePlus u Kini uvodi ColorOS 12 umjesto OxygenOSa

...posljednja inačica ColorOS 12 koji se inače temelji na Androidu 12 uskoro bi se trebala naći na OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro...

Kineski proizvođač pametnih telefona „OnePlus” uvodi neke promjene ako je suditi prema posljednjim informacijama koje dolaze iz matične zemlje ovog proizvođača.

Prvi testovi: koliko je brz iPhone 13 Pro?

Naime tvrtka OnePlus je najavila kako će pojedini modeli pametnih telefona poput OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro „izgubiti” OxygenOS mobilnu operativnu platformu.

OnePlus-ColorOS #2

Ona će naime biti zamijenjena novim mobilnim operativnim sustavom koji u suštini potječe od Oppo proizvođača pametnih telefona. Riječ je o ColorOS mobilnom operativnom sustavu a posljednja inačica ColorOS 12 koji se inače temelji na Androidu 12 uskoro bi se trebala naći na OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro pametnim telefonima (OTA nadogradnja težit će 6,41GB).

WhatsApp uvodi podršku za više uređaja na jednom računu

Glavni razlog zamijene ovih mobilnim operativnih sustava za sada nije otkriven no poznato je kako će svi modeli nakon OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro (uključujući i njih) dobiti ažuriranje na ColorOS 12 negdje početkom 2022, godine.

OnePlus-ColorOS #3

Kažimo kako je ovo za sada jedino zaključeno za Kinesko tržište i nije poznato hoće li ColorOS uistinu zamijenizi OxygenOS i na globalnoj razini. Mi smo mišljenja kako u skorašnje vrijeme možemo očekivati dodatne informacije pa i u 2022, godini i sve više modela koji će svojim dolaskom biti pokretani ColorOS mobilnim operativnim sustavom.

OnePlus-ColorOS #4

Iako za to još uvijek nema službenoga odgovora odnosno objave. Hoće li tim potezom OnePlus objediniti Oppo i OnePlus pametne telefone ostaje tek za vidjeti no nadamo se kako će kao rezultat biti samo daljnja dobrobit korisnika odnosno korisnikovo zadovoljstvo pruženim modelima pametnih telefona.

PlayStation 5 slušalice uskoro u novoj „Midnight Black” boji

Tko zna možda i u narednom razdoblju vidimo neki zajednički model pametnog telefona oba proizvođača, tko zna?

https://www.youtube.com/watch?v=z2ie9bQ3l-o

Najčitanije