Banner
1 18

OnePlus 12 imat će svjetlinu ekrana od 3000 nita

Očekuje se da će OnePlus 12 debitirati već sljedeći tjedan, 24. listopada, na događaju koji će se poklopiti s početkom Qualcommovog Snapdragon Summita 2023.

Preporučamo.com dostupan na WhatsApp Kanalima

OnePlus, poznati proizvođač pametnih telefona, ponovno je izazvao uzbuđenje u svijetu mobilne tehnologije najavom nadolazećeg vodećeg modela, OnePlus 12, samo dan nakon što je predstavio svoj prvi sklopivi uređaj.

Gdje gledati rezultate Europske lige? 

Ovaj pametni telefon obećava inovacije na području zaslona i snage, postavljajući visoke standarde u industriji.

Honor Magic 6 Pro – na fotografijama uživo

OnePlus je stekao poštovanje ljubitelja tehnologije svojim visoko kvalitetnim uređajima i brzim performansama, a izgleda da će OnePlus 12 nastaviti ovu tradiciju izvrsnosti.

tekst5sl1

Očekuje se da će OnePlus 12 debitirati već sljedeći tjedan, 24. listopada, na događaju koji će se poklopiti s početkom Qualcommovog Snapdragon Summita 2023.

Google Play trgovina uvodi još jaču zaštitu protiv zlonamjernog softvera

To sugerira da će OnePlus iskoristiti ovu priliku kako bi predstavio svoj vodeći model nove generacije koji će, prema svim naznakama, biti pokretan Snapdragon 8 Gen 3, nadolazećim čipsetom za vrhunske pametne telefone od Qualcomma.

1 18

Ono što OnePlus ističe u svojim najavama nije samo snaga novog čipseta, već i inovacije u području ekrana. Tvrtka je surađivala s BOE Technology i partnerom Oppo kako bi razvila izvanredno svijetle panele za pametne telefone.

Snapdragon 8 Gen 3 na tržište dolazi 26.10.2023.

Na Weibu, kineskom mikroblogging servisu, OnePlus je objavio tajanstvenu sliku koja sugerira da će ovaj datum biti “trenutak od povijesnog značaja za kineske ekrane.”

2 14

Jedan od najzanimljivijih aspekata ovog najava je svjetlina zaslona. Navodi sugeriraju da će OnePlus 12 koristiti zaslon s vrhunskim sjajem od čak 3000 nita.

Samsung planira isporuku 20 milijuna sklopivih telefona u 2024. godini

Ovo je izuzetno visoka svjetlina koja će vjerojatno postaviti novi standard na tržištu pametnih telefona. Usporedbe radi, to je 200 nita svjetlije od Oppo Find X6 Pro i čak 400 nita svjetlije od Pixela 8 Pro, što ukazuje na značajno unapređenje u vidljivosti i performansama zaslona.

nn1

Digital Chat Station, izvor koji često objavljuje informacije o tehnologiji i mobilnim uređajima, također je podijelio informaciju o panelima razvijenim u partnerstvu s BOE Technology.

Samsung Galaxy Z Fold 6 – manje noviteta više kozmetičkih preinaka

Tvrdi se da su stvoreni 1440p (2K) paneli s vrhuncem od 3000 nita, što bi se mogao očekivati na OnePlus 12 modelu. Također, spominje se i panel od 1220p (1,5K) koji također nadmašuje 3000 nita. Ovo sugerira da će OnePlus imati niz zaslonskih opcija kako bi zadovoljio različite potrebe korisnika.

tekst1sl1 3

Osim svjetline zaslona, snaga ovog uređaja također će privući mnoge korisnike. Snapdragon 8 Gen 3 čipset, koji će biti lansiran na Qualcommovom Snapdragon Summitu, donosi značajna poboljšanja u brzini i performansama. OnePlus će se pridružiti Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Pro kao jedan od prvih proizvođača koji će koristiti ovaj čipset u svojim uređajima.

Google Chrome dobiva ažuriranje adresne trake za efikasnije korištenje

Kako se OnePlus 12 bliži svojoj službenoj premijeri, očekuje se da će tvrtka otkriti više detalja o uređaju, uključujući specifikacije, dizajn, značajke kamere i više.

tekst2sl3 1

S obzirom na povijest inovacija i izvanredne izvedbe OnePlus uređaja, mnogi su uzbuđeni vidjeti što će OnePlus 12 ponuditi i kako će se pozicionirati na tržištu pametnih telefona.

OnePlus Open predstavljen s cijenom od 1,799€

S obzirom na sve najave i informacije koje su procurile, OnePlus 12 obećava biti pravi konkurent u svijetu vodećih pametnih telefona i mogao bi postaviti nove standarde u svijetu zaslona i performansi. S obzirom na sve očekivanja, jedva čekamo da saznamo više o ovom uređaju kada bude službeno predstavljen sljedeći tjedan.

Najčitanije