Banner
tekst1naslovna 23

OnePlus 10R sliči na Realme GT Neo3

OnePlus 10R po prvi puta imamo prilike ugledati na renderima a dolazak je u svibnju.

Više puta smo na našim stranicama spominjali nadolazeći OnePlus 10R pametni telefon. Njegovo predstavljanje, dolazak na tržište bit će početkom svibnja. Riječ će biti o modelu sličnom kao što su OnePlus 10 i OnePlus 10 Pro ali po znatno pristupačnijoj cijeni.

OnePlus 10R – 5G povezivanje i 80W brzo punjenje

Njegove nadolazeće značajke već smo imali prilike predstaviti ali nije na odmet ponovno reći kako se radi o 6,7” E4 AMOLED zaslonu sa stopom osvježenja prikaza od 120Hz uz HDR10+ kvalitetu prikaza zaslona.

tekst1naslovna 23

Prednja strana isto tako donosi i Punch-hole prorez unutar kojega se smjestila selfie kamera čija rezolucija iznosi 16MP. OnePlus 10R bit će kopija kineskom Realme GT Neo3 odnosno bit će njegova globalna verzija. Ipak nemojte pomisliti kako to znači da će OnePlus 10R biti nekvalitetan i da se neće imati prilike pohvaliti značajkama, naprotiv.

OnePlus 10R – bez fizičke tipke za zvuk i sa punch-hole na sredini

Čelnici OnePlusa navode kako će OnePlus 10R donijeti značajno korisničko iskustvo (gledajući sa softverske strane) a i hardverski dio neće ostati zanemaren i po strani. MediaTek Dimensity 8100 pokretat će OnePlus 10R a kažimo i to kako će isti dolaziti u čak dvije verzije.

Kada se priča o kapacitetu baterije i mogućnosti brzog punjenja. Očito će jedna inačica OnePlus 10R pametnog telefona dolaziti s kapacitetom baterije od 4,500Ah i s brzinom punjenja od čak 150W, dok će druga verzija OnePlus 10R modela dolaziti s kapacitetom baterije od 5,000mAh i brzinom punjenja od 80W.

Pogledajte predstavljanje novih Samsung Neo QLED 8K televizora

Naravno ove navode treba uzeti ipak s dozom rezerve i ne treba ih baš ozbiljno shvaćati. Ako će uistinu biti tako onda bi bilo zanimljivo za vidjeti hoće li dva modela OnePlus 10R modela dolaziti s istim kapacitetom radne i interne memorije (za sada se spominje 8GB ili 12GB radne memorije te 256GB interne memorije, UFS 3.1) ili će i tu biti značajne razlike.

Apple smanjuje proizvodnju iPhone SE (2022) i ostalog hardvera

OnePlus 10R po pitanju modula kamera donosi 50MP glavnu kameru čiji je senzor u potpisu Sony IMX 766 s OIS. Osim glavne kamere tu će svoje mjesto naći i ultraširoka kamera čija rezolucija iznosi 8MP te makro kamera rezolucijom od 2MP.

OnePlus 10R bit će pokretan Oxygen OS12 koji je temeljen na Androidu 12. Mi vam unutar članka donosimo poveću galeriju koja nam daje prikaz prvih „službenih rendera” OnePlus 10R modela pametnog telefona.

Sony razvija senzor kamere od 1.1” – Exmor IMX800

Ipak treba se strpjeti još neko vrijeme kako bi nešto više mogli reći o svemu kada OnePlus 10R i jednom bude predstavljen na tržištu.

Samsung One UI 4.1 uskoro dolazi na Galaxy S20 FE i druge (starije) modele

Kada OnePlus 10R bude predstavljen, OnePlus će učiniti potpunom seriju „10” modela pametnih telefona a ona ćemo se moći baciti na pisanje glasine nadolazeće OnePlus 11 linije pametnih telefona, koja nas očekuje već iduće, 2023. godine.

Najčitanije