Banner
Apple iPad#2

OLED zasloni naći će svoj put ka Apple iPad modelima – tvrde glasine

Apple svoje iPad modele planira isporučivati sa OLED zaslonima tek za dvije godine...

Aktualni modeli Apple iPad uređaja zasnovani su na mini-LED zaslonima. Što i je neka vrsta OLED zaslona ali glasine tvrde kako tvrtka planira postepeno započeti s početkom 2022, godine proces proizvodnje OLED zaslona za sve veći broj nadolazećih iPad modela. Naš članak o tome kako su Samsung i LG započeli proces proizvodnje zaslona za nadolazeće modele iPhone 13 obitelji, pobudio je u nama maštu što bi tek isti zasloni (naravno u većoj rezoluciji) mogli postići na zavidnom iPad hardveru.

Twitter razmatra uvođenje „reakcija” na Tweetove

Izgledno je kako ćemo to u narednim godinama i doživjeti. Jedna podatak je ovdje osobito zanimljiv a to je kako Apple na godišnjoj bazi proizvede vrtoglavih 50 milijuna iPad uređaja što ukazuje na to kako će tijekom 2022, godine krenuti i biti provedene pripreme a s početkom 2023, godine mogao bi započeti i proizvodni proces prvih iPad uređaja s OLED zaslonima.

Apple iPad#1

Hoće li cijena jednog kada budu dostupni na tržištu biti veća ili će dimenzija pak biti veće (a možda i ostanu na dosadašnjima) ostaje tek za vidjeti, no veseli nas kako Apple „sporo ali sigurno” ulazi u tehnologiju koju konkurentski Android tableti poput Samsung Galaxy Tab linije imaju odavno. I zaključili bi ovo mišlju „Mali pomak za korisnika a velik za Apple”.

Samsung Galaxy A03s na prvim renderima a poznate i značajke

Najčitanije