Banner
5 5

Nubia Z60 Ultra: Snapdragon 8 Gen 3 i primamljiva cijena

Nubia Z60 Ultra, s prvim globalnim predstavljanjem Snapdragona 8 Gen 3, postavlja novi standard u svijetu pametnih telefona, spajajući vrhunske performanse s pristupačnom cijenom i impresivnim opcijama memorije.

Samsung Galaxy A55 – benchmark testiranje potvrđuje moć Exynosa 1480

Nubia je nedavno predstavila svoj najnoviji pametni telefon, Z60 Ultra, globalnoj publici, naglašavajući svoju revolucionarnu inovaciju kao prvi uređaj dostupan širom svijeta s najnovijim Snapdragonom 8 Gen 3, čipsetom tvrtke Qualcomm.

Sony Xperia Pro-II donosi rotirajući prsten kamere

Ova objava predstavlja važan korak za proizvođača, a cijena uređaja također privlači pažnju, s početnom cijenom od pristupačnih 569 USD, 599 £ i 599 €, uključujući popuste za prednarudžbe.

1 33

Jedinstvenost Nubia Z60 Ultra leži u činjenici da je prvi pametni telefon koji je globalno predstavljen s najnovijim Qualcommovim čipsetom, postavljajući ga ispred konkurencije i stavljajući Nubiu u središte pažnje ljubitelja tehnologije širom svijeta.

Samsung Galaxy S25 i S25 Plus: Hoće li Samsung zadržati ISOCELL GN3 senzor ili prijeći na Sony?

Snapdragon 8 Gen 3 procesor donosi vrhunsku brzinu i performanse, obećavajući korisnicima impresivno iskustvo korištenja pametnog telefona.

3 21

Ova lansiranja su iznenadila mnoge, jer su proizvođači originalne opreme za Android obično predstavljali svoje proizvode na domaćem tržištu prije globalnih izdanja.

Xiaomi Redmi Note 13 Pro: Amazon otkriva cijene u EU

Međutim, Nubia je preokrenula taj trend, predstavljajući Z60 Ultra i u Kini i diljem svijeta gotovo istovremeno. Ovo lansiranje također znači da Nubia zauzima lidersku poziciju u utrci za globalno tržište pametnih telefona s najnovijim čipsetom.

2 27

Ono što čini Z60 Ultra posebnim je i činjenica da je stigao na tržište prije nekih od najpoznatijih konkurenata, poput OnePlus 12 i Xiaomi 14 Pro, koji još uvijek nisu dobili globalna izdanja s najnovijim Qualcommovim čipsetom. Nubia Z60 Ultra time postavlja nove standarde u brzini lansiranja i dostupnosti najnovije tehnologije.

Apple pustio u opticaj iOS 17.2.1

Unatoč tome što je Z60 Ultra dostupan u Kini od prošlog mjeseca, globalna dostupnost će započeti 29. prosinca.

Oppo Find X7: Sony LYT-900 senzor i prvi prikaz

Međutim, potencijalni kupci moraju biti svjesni da će isporuke početi tek 16. siječnja 2024., što sugerira da će uređaj biti dostupan korisnicima tek nakon što Samsung predstavi svoju seriju Galaxy S24, a ASUS predstavi ROG Phone 8.

4 8

Cijena Z60 Ultra dodatno povećava njegovu privlačnost, posebno za korisnike u Ujedinjenom Kraljevstvu i Eurozoni. Sa startnom cijenom od 599 dolara/679 funti/679 eura, uređaj nudi visokokvalitetne značajke po pristupačnoj cijeni.

HAKOM: Nova pravila omogućuju korisnicima vlastitu opremu za širokopojasni Internet

Dodatni popusti od £120/€120 mogu se ostvariti primjenom koda ‘NUBIA256’ prilikom kupnje, čineći ovaj pametni telefon još privlačnijim za potrošače koji traže izvrsnu vrijednost za svoj novac.

Ponuda popusta varira ovisno o regiji, a Nubia je odlučila pružiti veće popuste za određena tržišta. Na primjer, u SAD-u su popusti nešto manji, s samo 30 dolara manje u odnosu na MSRP za sve konfiguracije.

Napredni senzori za budućnost: Samsungov iskorak s ISOCELL Vizion 63D i Vizion 931

Ovo može potaknuti potrošače da razmotre svoje opcije i prilagode svoj odabir ovisno o regiji i dostupnim popustima.

Pregled cijena pokazuje da Nubia Z60 Ultra dolazi u tri različite konfiguracije:

  • 8 GB RAM-a/256 GB pohrane – 599 USD/679 £/679 €
  • 12 GB RAM-a/256 GB za pohranu – 649 USD/749 GBP/749 EUR
  • 16 GB RAM-a/512 GB za pohranu – 779 USD/899 GBP/899 EUR

Ove opcije omogućavaju korisnicima da odaberu model koji najbolje odgovara njihovim potrebama i proračunu, nudeći istovremeno visoku razinu performansi i pohrane.

10 2

Sve u svemu, lansiranje Nubia Z60 Ultra donosi uzbudljivu dinamiku na tržište pametnih telefona, postavljajući nove standarde dostupnosti najnovije tehnologije diljem svijeta.

Nokia 50-inčni 4K TV od StreamView: Savršen spoj elegantnog dizajna i vrhunskih performansi

Sa Snapdragonom 8 Gen 3, povoljnim cijenama i atraktivnim popustima, Nubia je uspjela privući pažnju potrošača i stvoriti snažan konkurentni položaj na globalnom tržištu pametnih telefona.

Sada ostaje vidjeti kako će se Nubia Z60 Ultra nositi s konkurencijom i zadovoljiti očekivanja korisnika u stvarnom korištenju.

Najčitanije