Banner
nova 10 SE 01

Novi pogled na svijet beskonačnog zabavnog sadržaja uz Huawei nova 10

Ako postoji jedna stvar koju će najnoviji modeli Huawei pametnih telefona, poput nova 10 modela koja je već u lokalnoj prodaji ili Mate 50 Pro, učiniti super jednostavnim, to je mogućnost streaminga filmova i videa s najtraženijih online servisa.

Impresivne i snažne tehničke osobine upakirane u vrlo elegantan dizajn

Huawei nova 10 je prije svega, na prvi pogled iznimno lijepo dizajniran pametni telefon. No, nedajte se zavarati elegantnom vanjštinom – ovaj šminker u sebi skriva snažne tehničke specifikacije koja ga čine podjednako zanimljivim i onima koji traže brzinu, snažnu bateriju i optimizirane radne procese. Kako bi se nosio s izazovima trajanja baterije koji proizlaze iz korištenja visokofrekventnih aplikacija kao što su video, fotografija ili igranje igara, Huawei nova 10 podržava SuperCharge značajku od 66 W kojoj je potrebno 37 minuta da se napuni od 0 do 100%.

nova 10 SE Starry Silver

Bilo da se radi o igranju igrica, već spomenutom gledanju videa ili pregledavanju fotografija, pametni telefon nova 10 fokusiran je na živopisne prikaze boja na zaslonu i poboljšanje oštrine prikaza detalja. Serija nova 10 podržava 1,07 milijardi boja, visoku stopu osvježavanja do 120 Hz i brzinu uzorkovanja dodira od 300 Hz što korisnicima olakšava upotrebu, bilo da se radi o svakodnevnim osnovnim radnjama, pregledavanju weba, video streaming servisa ili drugim kompleksnijim interakcijama s pametnim telefonom poput gaminga.

Huawei nova 10 također je opremljena dvostrukim stereo zvučnicima s Histen ultra širokim zvučnim poljem, što korisnicima omogućava impresivno audio i video iskustvo i pravi doživljaj sve većeg broja visokokvalitetno snimljenog sadržaja na mrežama poput YouTubea ili super popularnog TikToka.

Pojednostavljeni streaming video sadržaja

nova 10 SE Starry Black 1

Huawei korisnici TikTok aplikaciju mogu jednostavno preuzeti putem AppGalleryja i dijeliti sa zajednicom videozapise na kojima plešu, vježbaju, kuhaju ili sinkroniziraju svoje omiljene pjesme. S jednostavnim načinom preuzimanja YouTubea na nova 10, također će moći uhvatiti korak s ovom ogromnom bibliotekom mješovitog sadržaja – od sofisticiranih glazbenih promocija međunarodnih izvođača i najnovijih filmskih hitova, do demonstracija treninga i obiteljskih kućnih videa .

AppGallery osvježenja za sve video fanove

Huawei uz nova 10 pametni telefon donosi sijaset inovacija s tehničke strane, dok kombinacija aplikacija znači da će novi pametni telefon ispuniti sva očekivanja kupaca, što god da je od sadržaja na vrhu njihove liste želja.

Huawei nova10 11 1

Sve od najnovijih alata za internetsko bankarstvo i usluge prijevoza do podrške za zdravlje i wellbeing te aplikacija za trgovinu i modu dostupno je za brzo preuzimanje iz unaprijed ugrađene trgovine aplikacija AppGallery. Korisnici Huaweija već znaju da TikTok, kao jedna od najpopularnijih aplikacija za stvaranje, dijeljenje i otkrivanje raznih videozapisa u zadnjih godinu dana, dolazi već spreman za učitavanje na AppGallery. Sve što korisnici nova 10 pametnog telefona trebaju učiniti je potražiti TikTok u traci za pretraživanje AppGalleryu i kliknuti za preuzimanje.

Ali, ono što zbunjuje većinu potencijalnih Huawei korisnika je da ne znaju samu širinu opcija i mogućnosti instalacija i korištenja drugih popularnih streaming aplikacija.

Nove generacije Huawei pametnih telefona, poput nova 10 ili Mate 50 Pro dolaze s dodatnom pogodnošću brzog pristupa svima poznatom i vodećem YouTube video servisu.

Partnerstvo s najboljima

Uz milijune kupaca diljem svijeta, Huawei razumije važnost dostupnosti aplikacija koje su najrelevantnije na lokalnim tržištima. Ali i zbog važnosti globalno traženih naslova, Huawei gradi posebna partnerstva s vrhunskim međunarodnim programerima aplikacija.

Huawei nova10 7 1

U izgradnji trgovine AppGallery, Huawei  je podržao mnoge programere sadržaja da predstave svoje alternativne aplikacije, a kvaliteta tih rješenja bila je toliko dobra da su sama po sebi postala vrlo popularna. Sjajan primjer je Deezer, aplikacija za streaming glazbe ili Tidal, koji pruža istu uslugu. Između njih, ova dva su u izravnoj konkurenciji sa Spotifyjem koji se također može lako preuzeti na nova 10 pametnom telefonu.

Kupac je na prvom mjestu

Huawei uz fokus na povratne komentare i informacije svojih korisnika djeluje na način da stalno poboljšava svoje proizvode i usluge, kao što su je ubrzavanje i pojednostavljivanje procesa skidanja i instaliranja svojih omiljenih aplikacija. Nova 10 model pametnog telefona upravo to i donosi.

Ne radi se samo o YouTubeu ili TikToku, već i o vrhunskim društvenim aplikacijama kao što su Facebook, Twitter i LinkedIn kojima se može pristupiti za nekoliko sekundi. Dostupnost bankovnih aplikacija ključnih banaka kao što su one Zagrebačke banke, Privredne banke Zagreb (PBZ), Raiffeisen Bank (RBA), Erste banke i OTP Banke ili Keks Paya, osigurava korisnicima da budu u tijeku sa svojim financijama. A kako bi podržali vrlo aktivnu gaming zajednicu Huawei je pokrenuo  suradnje s vrhunskim svjetskim izdavačima igara kako bi omogućili pristup njihovim najnovijim igrama kao što su PUBG Mobile, Dragon Trail ili GameLoft, dok je za romantične susrete važno spomenuti sve prisutni Tinder.

Najčitanije