huawei
3 2

Nothing Phone (2a) bit će predstavljen na MWC sajmu

"Nita telefon" tvrtke Ništa, uskoro će biti predstavljen na MWC sajmu - odnosno njegova nova verzija.

Novi EU zakon dodatno na strani potrošača – 12 mjeseci garancije nakon popravka

Očekuje se da će nadolazeći telefon Nothing (2a) uskoro biti predstavljen, a zahvaljujući najnovijem curenju informacija, sada imamo uvid u stvarni izgled uređaja.

Asus Zenfone 11 donosi i Ultra model

Maskirani dizajn uređaja ne otkriva sve detalje, ali zaslon s rupom jasno je vidljiv, sugerirajući suptilan i moderan pristup dizajnu. Na stražnjoj strani uređaja ističu se dvije kamere – glavna kamera Samsung GN9 od 50 MP i ultraširoka leća JN1 od 50 MP, što ukazuje na snažne mogućnosti fotografiranja.

1 6

Ekran Nothing Phone (2a) će prema očekivanjima imati veličinu od 6,7 inča i koristit će tehnologiju AMOLED s FHD+ rezolucijom. Osim toga, korisnici će uživati ​​u iznimnoj glatkoći zahvaljujući brzini osvježavanja od 120 Hz. Ovo jamči fluidno iskustvo pregledavanja sadržaja, igranja igara i korištenja aplikacija.

Apple kupuje startup Brighter AI u svrhu anomiziranja privatnih podataka

Što se tiče unutrašnjih specifikacija, Nothing Phone (2a) će biti opremljen MediaTekovim čipsetom Dimensity 7200. Ovaj čipset pružit će snažne performanse, prilagođene zahtjevima modernih korisnika. S 8/12 GB RAM-a i 128/256 GB interne memorije, telefon će osigurati brzo i učinkovito izvršavanje aplikacija, višezadatnost i dovoljno prostora za pohranu svih važnih podataka, fotografija i videozapisa.

2 5

Kada je u pitanju kamera, Samsung GN9 od 50 MP obećava visokokvalitetne fotografije s bogatim detaljima i oštrim bojama. Ultraširoka leća JN1 od 50 MP proširit će horizont fotografiranja, omogućujući korisnicima zapanjujuće pejzaže i grupne fotografije.

Renault 5 EV i raznovrsna paleta boja

Ove kamere sugeriraju ozbiljan fokus na fotografske mogućnosti, čime se Nothing Phone (2a) svrstava među uređaje visoke kvalitete u smislu mobilne fotografije.

3 2

U pogledu cijene, očekuje se da će Nothing Phone (2a) biti dostupan po pristupačnoj cijeni od približno 400 USD/400 €. Ova konkurentska cijena čini ga privlačnim izborom za širok spektar potrošača koji traže visoke performanse bez značajnog opterećenja proračuna.

Apple velike nade polaže u Vision Pro – evo i zašto

U konačnici, Nothing Phone (2a) obećava kombinaciju elegantnog dizajna, snažnih tehničkih specifikacija i pristupačne cijene. Očekivanja su visoka, a prve slike uređaja sugeriraju da bi ovaj telefon mogao biti ozbiljan konkurent na tržištu pametnih telefona.

Circle to Search dugo će ostati ekskluziva za Samsung

S nestrpljenjem očekujemo službeno lansiranje kako bismo saznali više o svim značajkama i mogućnostima koje ovaj uređaj donosi korisnicima.

Najčitanije