Banner
tekst2sl4
Nadolazeći Nothing Phone (2) !

Nothing Phone (2) – teaseri dolaze kao na dlanu

Riječ je o modelu „Nothing Phone (2) a sudeći prema dosadašnjim informacijama čini se kako će glavne obrise dizajna i značajki, jednostavno zadržati od svojeg prethodnika.

Nešto više od dva tjedna (11.07.2023.) preostalo je do predstavljanja novog modela telefona tvrtke „Nothing”. Riječ je o modelu “Nothing Phone (2)” a sudeći prema dosadašnjim informacijama čini se kako će glavne obrise dizajna i značajki, jednostavno zadržati od svojeg prethodnika.

Android dobiva novi logo – 3D izgled i „moćniji” natpis

Posljednji teaseri donosi prednji i stražnji izgled koji će se u velikoj mjeri oslanjati na Nothing Phone (1) ali ipak će biti prisutna manja estetska promjena.

Samsung Galaxy Buds 3 dobile FCC certifikat – na tržište zajedno sa Galaxy S23 FE

Onaj dio koji je „zaštitni znak” Nothing Phone modela telefona i dalje će naravno ostati prisutan. Riječ je o pripadajućim LED diodama za obavijesti koje se nalaze unutar prepoznatljivog Glyph sučelja.

tekst2sl4
Nadolazeći Nothing Phone (2) !

Same aluminijske stranice odnosno bridovi bit će blago zakrivljeni, dok su kod Nothing Phone (1) modela ona bile posve ravne. 6,7” AMOLED zaslon sa stopom osvježenja od 120Hz igrat će glavnu ulogu i posebno se isticati kod Nothing Phone (2) modela telefona.

YouTube testira nemogućnost reprodukcije sadržaja ako koristite blokatore oglasa

Štoviše već se zna kada kreće proces prednarudžbe odnosno dostupnosti na policama trgovina. Za sada je to dostupno pri Indijskom tlu a spominje se datum 11.07.2023. (odnosno točno na dan predstavljanja) kao i datum 20.07.2023.

tekst2sl3 1
Nadolazeći Nothing Phone (2) !

Polog koji se bude dao u visini 50% uređaja bit će svakako povratan a za Indijsko tržište sam proces prednarudžbe izgleda nekako ovako: Ovaj polog je povratan i kvalificira vas za 50% popusta na Ear (stick),čija je preporučena maloprodajna cijena od ₹10.000, ali trenutno košta ₹7.000), kao i 50% popusta na “Nothing accessories package”.

Nothing Phone (2) – koristi „prošlogodišnju” snagu a imamo i fotke uz cijenu

Povrat novca od “vodećih banaka” također će biti dostupan. Morat ćete se odlučiti između 11. srpnja (21:00) i 20. srpnja (23:59) – ako želite Nothing Phone (2), odaberite model koji vam se najviše sviđa i platite ostatak cijene.

tekst2sl1

Tvrtka Nothing za sada nije navela hoće li biti neki popusti odnosno „pokloni” ako se napravi prednarudžba. Dok neki drugi govore kako će na „Poklon” biti Nothing bežične slušalice.

Microsoft „slučajno” naveo godinu izlaska PlayStation-a 6?

Naravno sve ovo svakako treba uzeti s dozom rezerve jer dok samo predstavljanje ne bude održano, vezano uz detalje nećemo znati baš previše toga. Još se ranije isticalo kako će Nothing Phone (2) biti pokretan Snapdragon 8+ Gen 1 čipom, što je svojevrsni „korak unatrag”, no po pitanju baterije donijeti će sa sobom svojevrsnu „nadogradnju”.

tekst2sl2

Nothing Phone (2) donosit će bateriju kapaciteta 4,700mAh. Dok Nothing Phone (1) raspolaže s kapacitetom 4,500mAh ali i donosi nešto manji zaslon – 6,55” u odnosu na 6,7”.

Samsung Galaxy S24 – ponovno aktualna tri modela

Tvrtka Nothing ističe kako će Nothing Phone (2) imati 3 godine softverske podrške, odnosno dobiti će tri godine nadogradnje mobilne platforme, dok će sigurnosna podrška biti deklarirana na razdoblje od četiri godine.

Najčitanije