Banner
tekst4naslovna

Nothing ismijava druge pametne telefone – hvali svoj Another (1)

Nothing dao je šturo izvješće o onome što nas očekuje s Another (1) pametnim telefonom.

Prošle godine krajem iste pisali smo o suosnivaču OnePlusa koji je odlučio dalje ići sam i predstaviti odnosno osnovati svoju tvrtku. Pošto se radi o jednom od osnivača OnePlus tvrtke a ista proizvodi pametne telefone, logičan je potez bio da i njegova tvrtka proizvodi pametne telefone.

Samsung pruža korisnicima da poprave svoje telefone samostalno

Početkom ove godine ponovno smo se dotaknuli Carl Pei i rekli kako je osnovao tvrtku „Nothing”. Predstavljanje bežičnih slušačica (ear (1)) i nije baš prošao opaženo pošto iste i nisu dostupne na globalnom tržištu.

tekst4naslovna

Odnosno iste se mogu kupiti isključivo na njihovoj internet stranici. Osim slušačica pisali smo i dolasku prvog pametnog telefona tvrtke Nothing koji je trebao (navodno) biti predstavljen 23.03.2022. ali na žalost od predstavljanja nije bilo ništa.

Glasine govore: Apple je još „daleko” od sklopivih iPhone i iPad uređaja

Održao se događaj ali je na njemu Carl Pei predstavio isključivo korisničko sučelje s nekoliko personaliziranih widgeta. Čitava stvar izgledala je kao stock Android sučelje koji je malo prilagođen izgledom i drugačijim sučeljem.

Samsung Galaxy S23 – šuškanja i značajne promjene hardvera i dizajna

Takav su stock Android predstaviti kao mobilnu platformu koja će se vrtjeti na prvim Nothing pametnom telefonu. Sada promocija izgleda ide dalje. Naime Carl Pei odnosno njegova tvrtka Nothing nastavila je sa samohvaljenjem sebe i svojeg rada ismijavajući druge proizvođače pametnih telefona.

Neke značajke koje su za sada poznate a dotiču se Another (1) pametnog telefona je trostruka kamera. Također je objavljen jedan jedini render koji prikazuje prednju i stražnju stanu Another (1) pametnog telefona ali jednostavno Carl Pei krije svoj prvi pametni telefon „kao zmija noge”.

Pogledajte predstavljanje novih Samsung Neo QLED 8K televizora

Zanimljivo je kako je Nothing predstavio odnosno opisao render kao „predstavljamo vam dosadni pametni telefon koji ste već imali prilike vidjeti. Zaslonom od ruba do ruba. Potpuno nenadahnut i neoriginalan pametni telefon”.

tekst4sl3

Ovo su od prilike sada sve značajke i informacije koje znamo o Another (1) pametnom telefonu tvrtke Nothing.

Samsung XCover Pro 2 – donosi 5G i 3,5mm priključak

Mnogi analitičari mišljenja su kako Carl Pei uopće neće predstaviti Another (1) pametni telefon već da je riječ samo o glasinama i navodima bez tvrdnji i stvarnoga hardvera.

Honor X serija – predstavljena za „odabrane”

Prijašnje glasine govorile su o Snapdragon 8 Gen 1 chipsetu koji će pokretati Another (1) pametni telefon i sada što smo doznali da će isti doći s trostrukom stražnjom kamerom.

OnePlus dobio 3C certifikat za pametni telefon sa 150W punjenjem

Softverska strana bit će pokretana Androidom 12 ako ikada Another (1) bude predstavljen ali kako vrijeme odmiče u to nam je sve teže za povjerovati. Na još jednoj dostupnoj fotografiji vidi se donji brid Another (1) modela koji donosi USB Type-C sučelje za povezivanje i punjenje.

tekst4sl2

Otprilike ovo su za sada sve dostupne informacije vezane uz prvi pametni telefon suosnivača OnePlusa, Carl Peia. Kako će sve izgledati u budućnosti vidjet ćemo ali kada budu dostupne neke nove informacije, fotografije i navodi svakako ćemo ih prenijeti vama.

Najčitanije