huawei
tekst2sl1 5

Motorola Razr 4 (2023.) izgledat će opako dobro!

U prvom planu (a što se može vidjeti i po fotografijama) Razr 2023. donosit će veći prednji zaslon, koji bi trebao biti 3,26".

Kako smo više puta govorili na našim stranicama po pitanju sklopivih pametnih telefona „Nije više pitanje kada će, već kako će izgledati i što će donositi”.

Huawei FreeBuds 5i super zvuče i kad je buka

Navedenu rečenicu slobodno možemo iskoristiti kada se dotičemo narednog Motorola sklopivog telefona. Riječ će i dalje biti o Razr modelu samo što će osim 2022. nasljednik nositi brojčanu oznaku 2023.

tekst2sl2 6

U prvom planu (a što se može vidjeti i po fotografijama) Razr 2023. donosit će veći prednji zaslon. Podsjetimo se kako na aktualnom modelu prednji zaslon donosi 2,7” a ovaj nadolazeći znatno je veći.

Apple iPhone 15 Pro – render prikazuje USB Type-C i zaobljeni dizajn

Koliko je to točno za sada nije poznato. Jer sam dolazak isto tako za sada nije potvrđen odnosno nije navedenog kada Motorolu Razr 2023. možemo očekivati na predstavljanju.

Apple iOS 16.4 i iPadOS 14.4 beta donose novitete po pitanju obavijesti

Ono što je jedna od mnoštva posebnosti Motorola Razr pametnog telefona je njegova mogućnost korištenja vanjskog zaslona u puno većem potencijalu nego što to konkurencija čini.

tekst2sl3 4

Tako (primjera kažimo) da Razr na prednjem zaslonu donosi mogućnost otvaranja punih aplikacija, igranja igrica pa čak i cjelovitu tipkovnicu na korištenje.

POCO X5 Pro 5G Flash Sales za 329 EUR, samo danas!

Govori se i to kao će Motorola napraviti značajne promijene u pogledu dizajna (i načina korištenja) softvera kako bi korištenje na prednjem zaslonu bilo što jednostavnije i intuitivnije.

tekst2sl4 3

Osim dizajna softvera tu su neke i promijene po pitanju pozicioniranja nekih stavki za kretanje (gumbi) unutar samog sučelja. Tako će se oni prikazivati pri donjoj (lijevoj) polovici zaslona.

Galaxy S23 Ultra 200 MP kamera je izvrsna!

Glasine govore kako će taj prednji zaslon dolaziti s veličinom od 3,26” a moramo tu spomenuti Samsung koji će navodno tu veličinu prednjeg zaslona ponuditi i za nadolazeći Galaxy Z Flip 5.

tekst2sl1 5

O nekim ostalih značajkama ovdje i nema baš previše govora. Stoga je lako za vjerovati kako će kao glavni „adut” Motorola iskoristiti upravo taj prednji (veći) zaslon.

MediaTek predstavila Dimensity 7200 – srednji rang na 4nm uz 200MP

Upravo za sve softverske zadaće i prednosti koje će „treća generacija” ovog pametnog telefona sa sobom donositi. Motorola Razr 4 kako bi samo ime trebalo biti (kao što smo rekli) stići će na tržište ove godine a mi se nadamo kako ćemo u narednom vremenu imati prilike i nešto više reći o ostalim hardverskih i softverskim značajkama ovog nadasve zanimljivog sklopivog pametnog telefona.

Samsung One UI 6.0 (Android 14) lista [kompatibilnih] uređaja

Nije dugo trebalo proteći vremena da „ekipa” na Twitter platformi ne pohrli na komentare. Dok su neki pisali kako im se dopada veći prednji zaslon, drugi su imali mišljenje kako Motorola Razr 4 neće ovako „finalno” izgledati kada jednom bude predstavljena odnosno dostupna na policama trgovina.

Android 14: Prvi puta viđen i započelo testiranje na Pixel modelima

Što će od toga biti točno, svakako ćemo imati prilike vidjeti u vremenima koje nam tek dolazi.

Najčitanije