Banner
1 48

Moondrop MIAD 01 – spoj zvuka i tehnologije

Moondrop je predstavio svoj prvi pametni telefon, MIAD 01, fokusiran na vrhunsku audio kvalitetu. Ovaj uređaj karakteriziraju stražnja strana s prugastim završetkom i sustavom dvostruke kamere, kao i prisutnost dva audio priključka za slušalice.

Moondrop je nedavno otkrio svoj prvi pametni telefon, nazvan MIAD 01, akronim koji stoji za Mobile Internet Audio Device. Ovo ime sugerira fokus uređaja na audio performanse.

Monodrop najavljuje svoj prvi pametni telefon

Na promotivnoj slici prikazana je stražnja strana bijelog telefona sa završetkom koji podsjeća na pruge. Iznimno se ističe podignuti odjeljak s kamerama koji uključuje sustav s dvije kamere i prepoznatljivu marku.

1 48

Zanimljivo je napomenuti da se MIAD 01 hvali prisutnošću dva audio priključka za slušalice. Iako se sami priključci ne vide na slici, vjerojatno zato što su smješteni na nevidljivom gornjem dijelu uređaja, izvjesno je da se radi o 4,4 mm i 3,5 mm priključcima.

Samsung Galaxy Ring – brojevi modela i njihove veličine

Priključak od 4,4 mm pruža uravnoteženi audio izlaz, dok 3,5 mm priključak podržava mikrofon i nudi mono izlaz. Također, na slici su vidljive tipke za napajanje i regulaciju glasnoće na desnoj strani uređaja, koje su naglašene narančastom bojom kako bi se uskladile s drugim narančastim detaljima na telefonu. Telefon se odlikuje ravnim stranicama i oštrim kutovima što mu daje moderan izgled.

MIAD 01 je prvi put najavljen u veljači, kada je kategorija pametnih telefona iznenada pojavila na Moondropovoj web stranici. Web stranica, koja nije bila ažurirana u trenutku pisanja ovog teksta, sadrži natpis s imenom MIAD 01 i oznaku da će uskoro biti dostupne nove informacije. Očekuje se da će web stranica biti uskoro obnovljena novim vizualima i informacijama o proizvodu.

Samsung Galaxy A55 recenzija

Moondrop, kineska tvrtka poznata po svojim in-ear monitorima (IEM) i drugoj audio opremi, nedavno je proširila svoju ponudu uključujući i mehaničke tipkovnice s ugrađenim audio izlazima za ljubitelje zvuka.

Huawei na Watch 4 seriju satova dovodi HarmonyOS 4.2

S MIAD 01, čini se da tvrtka nastavlja s fokusom na audio kvalitetu, što je korak naprijed u odnosu na prethodne proizvode kao što su IEM-ovi i tipkovnice.

2 37

Ipak, ovo predstavlja značajan pomak za Moondrop i potrebno je pričekati dodatne informacije od tvrtke kako bi se razumjeli puni potencijali ovog uređaja.

Najčitanije