Banner
LG G Flex2 2

LG G Flex2 dolazi sredinom ožujka

LG G Flex2, najbrži smartphone današnjice, stiže u hrvatske trgovine u drugoj polovici ožujka. Zakrivljeni POLED zaslon sada je manji i znatno oštriji a uz pregršt pametnih trikova LG G Flex2 će biti zasigurno jedan od najzanimljivijih telefona 2015. godine…

Pred početak najvećeg događaja u mobilnoj industriji, Mobile World Congressa (MWC) u Barceloni, LG Electronics (LG) najavio je početak prodaje svog željno iščekivanog zakrivljenog pametnog telefona G Flex2. Glavni operateri u SAD-u, Hong Kongu, Singapuru, Francuskoj, Njemačkoj i Velikoj Britaniji među prvima će ponuditi G Flex2 sretnim kupcima, dok će ključna tržišta u Sjevernoj i Južnoj Americi, Europi i Aziji početak s prodajom započeti u tjednima nakon MWC. LG G Flex2 se tako na hrvatskom tržištu očekuje u drugoj polovici ožujka.

Od svog predstavljanja u siječnju na CES-u, G Flex2 dobiva pohvale za moderan izgled, brze performanse i značajke korisničkog iskustva optimizirane za njegov jedinstveni oblik. On je ujedno bio i jedan od proizvoda o kojem se najviše govorilo i proglašavalo ga se najboljim za vrijeme ovog sajma.

U zakrivljeno kućište uređaja G Flex2 ugrađen je 5,5-inčni Full HD Plastic-OLED zaslon koji pruža nevjerojatno oštro i vjerno iskustvo gledanja iz bilo kojeg kuta, a osim elegantnijeg izgleda, korisnici mogu računati i na veću trajnost. Poboljšanja ispod površine uključuju osmojezgreni procesor Qualcomm® Snapdragon™ 810 za performanse impresivne kao što je i dizajn ovog telefona. Samoobnavljajući poklopac na pozadini uređaja svakodnevne ogrebotine obnavlja za samo 10 sekundi, a značajka Fast Charge puni bateriju kapaciteta 3.000 mAh do gotovo 50 % za tek nešto više od pola sata.

Za još bolje korisničko iskustvo G Flex2 nudi unaprijeđeni Gesture Shot – značajku uz koju je lakše snimati selfije pomoću geste rukom. LG je povećao udaljenost s koje kamera prepoznaje stiskanje šake na 1,5 m kako bi omogućio uporabu sve popularnijih selfie-štapova. Uz novi Gesture View praktično je pogledati posljednju fotografiju odmah nakon snimanja, a tu je i značajka Glance View koja prikazuje ključne informacije kao što su vrijeme, zadnje poruke ili propušteni pozivi jednostavnim pomicanjem prsta po zakrivljenom zaslonu prema dolje, čak i kad je zaslon isključen.

„G Flex2 je dokaz da u svijetu pametnih telefona još uvijek postoji prostor za inovacije koje sežu dalje od metalnih okvira i većih zaslona“, rekao je Juno Cho, predsjednik Uprave kompanije LG Electronics Mobile Communications. „Smatramo da je G Flex2 sjajan primjer savršene usklađenosti forme i funkcije. Riječ je o pametnom telefonu s kojeg ljudi jednostavno neće moći skinuti pogled.“

Najčitanije