Banner
TEKST2NASLOVNA 1

Iscurili ekskluzivni renderi OnePlus 12R – nećete vjerovati što kamera može!

OnePlus 12R će biti pokretan Snapdragon 8 Gen 2 procesorom, prema curenju podataka, u kombinaciji s do 16 GB RAM-a i 256 GB pohrane. Vodeći OnePlus 12 će vjerojatno koristiti 8 Gen 3 čip.

Premda još tržište nije ugledalo ni „početni” model OnePlus 12 linije pametnih telefona, internet već donosi glasine i rendere za OnePlus 12R.

Sony PlayStation 5 Pro više nije samo ‘priča’, evo kada stiže!

Navodi se kako će flagship linija OnePlus proizvođača biti predstavljena u prosincu za kinesko tržište, dok će u siječnju 2024. OnePlus 12 biti dostupan na globalnom tržištu.

tekst2sl1 8

Čini se da će tvrtka ubrzo nakon toga dodati još jedan vrhunski telefon u svoju liniju – OnePlus 12R. Renderi temeljeni na CAD-u i detalji o nastavku OnePlus 11R objavljeni su od strane OnLeaks-a i MySmartPrice-a.

Samsungov najnoviji teaser otkriva tajnu zaklapanja Samsung Galaxy Z Flip 5!

Ovaj novi model će biti predstavljen u siječnju u Kini i čini se da će se razlikovati od nedavno procurjelog Ace 2 Pro (11R se temeljio na Ace 2). OnePlus 12R će biti pokretan Snapdragon 8 Gen 2 procesorom, prema curenju podataka, u kombinaciji s do 16 GB RAM-a i 256 GB pohrane.

tekst2sl2 8

Vodeći OnePlus 12 će vjerojatno koristiti 8 Gen 3 čip. Još jedna nadogradnja u odnosu na 11R (koji se temelji na 8+ Gen 1) je dodavanje zoom leće s 2x optičkim povećanjem i senzorom od 32 MP.

Samsung Galaxy S24 iznenađuje s neugodnim korakom unazad u selfie kameri

To će biti dodatak glavnoj kameri od 50 MP i ultra širokoj kameri od 8 MP (11R ima makro kameru od 2 MP kao treći modul). Također, očekuje se da će telefon imati 10% veću bateriju kapaciteta 5.500 mAh i brzo punjenje od 100 W.

tekst2sl3 5

OnePlus 12R će zadržati blizak trenutnom jeziku OnePlus dizajna s otokom kamere izvan središta. Telefon će imati 6,7″ zaslon sa 120Hz stopom osvježavanja i “1,5K” rezolucijom, vjerojatno istom rezolucijom od 1.240 x 2.772 piksela kao i 11R.

Najnoviji izazov: Huawei uvodi Dynamic Island s Mate 60 serijom telefona

Zaslon će imati malu zakrivljenost sa strane. Prethodni R-modeli također su objavljeni u Indiji, tako da bi OnePlus 12R mogao slijediti taj put prerano ili čak odmah nakon lansiranja u Kini.

Ovoga puta, osim značajki, imamo i priliku vidjeti kako će OnePlus 12R izgledati zahvaljujući pripadajućim renderima. Naravno, u prvi plan svakako dolazi stražnji modul kamere koji se jasno ističe, kao i kod aktualne OnePlus 11 linije telefona, odnosno OnePlus 11R modela.

OnePlus 12 – prvi pogled na rendere

S druge strane, ove značajke nam mogu poslužiti kao vrlo dobar pokazatelj onoga što možemo očekivati kod OnePlus 12 modela telefona, a sigurni smo kako će kao glavni pokretač biti upravo Snapdragon 8 Gen 2 čip, odnosno kako će on pokretati sve modele nadolazeće OnePlus 12 serije telefona.

Apple Watch Ultra 2 imati će 3D štampane dijelove – stiže ove godine

Dosta veliki kapacitet radne memorije od 16 GB će biti vrlo koristan prilikom multitaskinga, odnosno pokretanja više zahtjevnijih aplikacija i izvršavanja nekih radnji. Svakako ćemo ponovno pisati o OnePlus 12R modelu telefona kada budemo imali dodatne glasine i pokoji render, ovo je naravno tek početak.

Najčitanije