Banner
nn2

GTA VI u jesen 2025.

Sada znamo (napokon) kada će GTA VI biti objavljen.

Rockstar Games je u prosincu prošle godine objavio prvi trailer za Grand Theft Auto VI, najavljujući izlazak igre za jesen 2025. godine. Datum izlaska preciziran je zahvaljujući financijskom izvješću vlasnika Rockstara, Take-Two Interactivea, čija fiskalna godina završava u ožujku, s očekivanim povećanjem neto prihoda od 10% u sljedećih 12 mjeseci.

GTA VI možda bude predstavljen tek 2026.

Strauss Zelnick, predsjednik i CEO Take-Two Interactivea, istaknuo je visoka očekivanja od GTA VI, napomenuvši: “Vrlo smo uvjereni da će Rockstar Games pružiti neusporedivo iskustvo zabave.” Također je najavio sekvencijalni rast neto rezervacija u sljedeće tri godine.

Osim GTA VI, Take-Two je potvrdio izlazak drugih naslova za fiskalnu 2025. godinu, uključujući NBA 2K25, WWE 2K25 i Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game. Predviđena su i izdanja mobilnih igara kao što su Star Wars Hunters i Game of Thrones: Legends.

GTA VI službeno najavljen – izlazi 2025. godine

S ovim novim naslovima, Take-Two nastavlja jačati svoj portfelj igara, ciljajući na širenje tržišta i zadovoljenje širokog spektra igrača. Ova strategija reflektira kompanijinu posvećenost inovacijama i kvaliteti, težeći ostvariti značajan komercijalni uspjeh u industriji video igara.

Najčitanije