Banner
naslovna

iPhone 15 Pro modeli donose boju: sivu u raznim nijansama [foto]

Čini se kako ponovno govorimo o iPhone 15 modelima telefona, i ovoga puta glavni fokus stavljamo na "Pro" modele.

Sjetite se one “priče” kada smo raspravljali o tome kako će crvena boja “Product Red” dominirati Pro i Pro Max modelima, naravno, govorimo o nadolazećoj generaciji iPhone 15 uređaja.

Apple najavio događaj “Wonderlust.” za 12.09.2023. – stižu iPhone, iPad te Apple Watch

Ako se prisjećate te rasprave, slobodno je zaboravite jer čini se da od toga neće biti ništa. Sada je fokus na novim bojama, točnije, možemo reći na novim nijansama jedne boje.

1 2
Apple iPhone 15 Pro “pozira” u paleti boja !

Čuli smo mnogo razgovora o novim bojama u nadolazećoj seriji iPhone 15, uključujući i vijest da će Titan Gray zamijeniti zlatnu opciju na nekim od iPhonea 15 Pro modela (što se poklapa s prelaskom s nehrđajućeg čelika na titan).

Apple iPhone 15 Pro u Titanium izvedbi

Sada je Sonny Dickson objavio fotografije uzoraka koje prikazuju stvarne boje koje je Apple odabrao. No, riječ “boje” u množini može biti malo pretjerana za sivkaste, nezasićene nijanse koje se vide na ovim fotografijama.

2 3
Apple iPhone 15 Pro “pozira” u paleti boja !

Pro serija je uvijek bila prilično tamna, ali nikada nije bila ovako siva. Što se dogodilo s tamno crvenom bojom koju smo vidjeli početkom 2023.? Ostaje nejasno.

Honor predstavio najtanji preklopni mobitel na IFA

Možda Apple nije bio zadovoljan kako se crvena boja slagala s novim metalnim okvirom – imajte na umu da titan ima mat završetak, za razliku od sjajnog nehrđajućeg čelika kod prethodnih Pro modela. Ili su možda Appleovi dizajneri jednostavno odustali od crvene boje iz nekog drugog razloga, a možda nikada nećemo saznati pravi razlog.

3 3
Apple iPhone 15 Pro “pozira” u paleti boja !

Međutim, ne-Pro modeli iPhonea su se poigrali s bojama – pogledajte na primjer ovu žutu varijantu za iPhone 14 i 14 Plus. Standardni iPhone 15 će biti dostupan u plavoj, ružičastoj, bijeloj, zelenoj i crnoj boji, ili barem u njihovim vrlo nježnim verzijama.

Samsung Galaxy S24 Ultra jedini sa Snapdragon 8 Gen 3 čipom

Što se tiče dva Pro modela, bit će dostupni u Space Black, Silver, Blue i spomenutom Titan Gray. Apple će službeno predstaviti novu seriju iPhonea 15 12. rujna.

Ovi uređaji će biti prvi koji će koristiti USB-C priključke (koje možete vidjeti na fotografijama) i donijeti brojne druge inovacije u liniju pametnih telefona tvrtke.

Samsung Galaxy Z Fold 6 donosi S Pen – [foto]

Osim toga, možemo vidjeti slike “običnog” iPhonea 15 i također iPhonea 15 Pro modela. Ovoga puta, fotografije prikazuju različite boje za iPhone 15 modele i nekoliko različitih nijansi sive za iPhone 15 Pro.

Ponovno se pitamo: “Gdje je nestala crvena?” Čini se da je Apple samo istraživao mogućnost uvođenja crvene boje, a možda ćemo je vidjeti u budućnosti, slično kao što se dogodilo s ponovnim predstavljanjem žutog iPhonea 14 modela.

Apple iPhone 14 ima problem s agregacijom (zdravljem) baterije

Naravno, s obzirom na reputaciju Applea, ne sumnjamo da će prodaja i ove godine biti izrazito visoka i nadmašiti sva očekivanja, analitičare i obožavatelje, kao i samog Applea kao tehnološkog diva. Jer kako to obično i biva: “Dok je ovaca bit će i vune”.

4 2
iPhone15#
Najčitanije