Banner
1 6

iOS 17.0.3 tu je da “ugasi vatru” na iPhone 15 Pro modelima

Ukoliko još niste čuli, iOS 17.0.3 dostupan je za preuzimanje.

Čini se kako je mukama po iPhone 15 Pro modelu telefona napokon došao kraj, jer dostupan je iOS 17.0.3 za preuzimanje. Ovo je važno ažuriranje koje je Apple lansirao kako bi riješio probleme s pregrijavanjem koji su mučili korisnike iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max uređaja od samog njihovog lansiranja.

Meta uvodi pretplatu – Facebook i Instagram koštat će nas 14$ na mjesec – što dobivamo

Osim što adresira problem pregrijavanja, ovo ažuriranje također uključuje popravak ranjivosti kernela koja bi mogla omogućiti neovlašten pristup sustavu.

1 6

Korisnici iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max uređaja doživljavali su poteškoće s pregrijavanjem od samog početka korištenja tih uređaja. Apple je bio svjestan ovih problema, a nakon brojnih online izvješća, konačno je priznao te probleme i obećao rješenje putem budućeg softverskog ažuriranja. To je upravo ono što iOS 17.0.3 donosi – rješenje koje bi trebalo eliminirati problem pregrijavanja i pružiti bolje iskustvo korisnicima ovih uređaja.

Google Pixel 8 i 8 Pro, predstavljeni – donose Tensor G3 ali i novu ultraširoku kameru

Osim rješavanja problema s pregrijavanjem, Apple je surađivao s programerima specifičnih aplikacija, poput Instagrama i Ubera, koji su opterećivali A17 Pro čipset, korišten u iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max uređajima.

2

To je pridonijelo problemima s odvođenjem topline, ali s ovim ažuriranjem, očekuje se da će se i takvi problemi riješiti. Nadamo se da će se i druge aplikacije koje su imale slične probleme prilagoditi i optimizirati svoje performanse kako bi ispravile ove poteškoće.

Usporedba kamera: iPhone 15 Pro Max vs Samsung Galaxy S23 Ultra

Ažuriranje iOS-a na verziju 17.0.3 također uključuje važan sigurnosni popravak. Riječ je o ranjivosti kernela koja je prethodno bila iskorištena u verziji 16.6 i ranijim verzijama iOS-a.

iPhone 15 Pro Max 3

Ovaj sigurnosni popravak ključan je za zaštitu uređaja od potencijalnih sigurnosnih prijetnji i omogućava korisnicima da budu sigurni u svoje online aktivnosti.

iPhone 15 Pro Max osvojio drugo mjesto na DxOMark testiranju, prvi je Huawei Mate 60 Pro

Važno je napomenuti da je ažuriranje dostupno i za korisnike drugih iOS uređaja, ne samo za vlasnike iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max uređaja.

iPhone 15 Pro Max 6

Preporučuje se svim korisnicima da što prije instaliraju ovo ažuriranje kako bi osigurali optimalnu izvedbu svojih uređaja i povećali sigurnost svog sustava.

Stigao je iPhone 15 Pro Max, evo prvih benchmarka

iOS 17.0.3 je ključno ažuriranje koje rješava probleme s pregrijavanjem iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max uređaja, pridonoseći tako boljem korisničkom iskustvu. Također uključuje važan sigurnosni popravak koji osigurava veću sigurnost uređaja.

iPhone 15 Pro Max 2

Preporučuje se svim korisnicima iOS uređaja da što prije preuzmu i instaliraju ovo ažuriranje kako bi maksimalno iskoristili svoje uređaje i bili zaštićeni od potencijalnih sigurnosnih prijetnji.

Apple ulazi u svijet Formule 1 – želi imati ekskluzivna prava na prijenos Formule 1

Dali ste preuzeli iOS 17.0.3? Odnosno pravo bi pitanje bilo jeste li osjetili pregrijavanje vašeg aktualnog iPhone modela telefona. Naravno mi te probleme nismo imali, ja sa iPhone 15 Pro te Saša sa iPhone 15 Pro Max.

iPhone 15 Pro Max 1

Ukoliko su probeli bili prisutni kod vas, onda ste zasigurno previše “surfali” Instagram platformom (naravno malo šale nikada nikome nije škodilo).

Najčitanije