Banner
Huawei WATCH GT 4 SD 7
HuaweiWatchGT4#

Huawei Watch GT 4 i Watch Ultimate dobili nadogradnju

Jednostavnost korištenja glavni je cilj kojim Huawei želi obogatiti svoje modele pametnih satova. Danas pred vas donosimo dostupnost nadogradnje za Watch GT 4 i Watch Ultimate modele, javite nam svakako vaše dojmove.

Huawei, jedan od vodećih svjetskih tehnoloških divova, nedavno je globalno objavio novo ažuriranje za svoj popularni pametni sat, Watch GT 4. Sada kada je dostupno u Europi, HarmonyOS 4.0.0.140 (C00M03) donosi nekoliko izmjena, iako se čini da su te promjene suptilne u usporedbi s prethodnim verzijama. Glavna poboljšanja usmjerena su na olakšavanje prepoznavanja aplikacija unutar mreže aplikacija, čime se unapređuje ukupno korisničko iskustvo.

Huawei predstavio FreeClip slušalice

Prema informacijama Huawei Bloga, koji prati sve novosti vezane uz ovog tehnološkog diva, HarmonyOS 4.0.0.140 (C00M03) zauzima 44,91 MB i može se preuzeti putem nadogradnje preko zraka (OTA). Ovo ažuriranje slijedi prijašnje HarmonyOS 4.0.0.122 (C00M02), koje je donijelo optimizaciju praćenja spavanja i aplikacije Cycle Calendar.

gt4
Huawei Watch GT 4 dobio nadogradnju !

Jedna od primjetnih promjena u novom ažuriranju je dodatak novih opcija tonova metronoma. Nažalost, Huawei nije pružio detaljnije informacije o ovim opcijama, ostavljajući korisnike s pitanjem kako će ove promjene utjecati na njihovo iskustvo korištenja pametnog sata.

Huawei Mate 60 Pro: Pionir 5G tehnologije

Druga značajna promjena koju donosi HarmonyOS 4.0.0.140 (C00M03) odnosi se na poboljšanje organizacije aplikacija. Sada, ispod svake ikone na rešetki aplikacija pojavljuju se oznake naziva aplikacije, što bi trebalo olakšati prepoznavanje i navigaciju kroz različite funkcije sata. Osim toga, korisnici sada mogu povećati veličinu ovih oznaka pomoću digitalne krune na Watch GT 4, posebno ako smatraju da je zadana veličina fonta premala.

ul1
Huawei Watch Ultimate dobio nadogradnju !

Iako su ove promjene možda suptilne, mogu značajno poboljšati ukupno iskustvo korištenja pametnog sata. Oznake naziva aplikacija ispod ikona olakšavaju korisnicima da brže pristupe željenim funkcijama, dok opcije tonova metronoma mogu dodati dodatnu raznovrsnost u zvukovima koje uređaj proizvodi.

HUAWEI WATCH GT 4 pametni sat od sada dostupan i u srebrnoj boji

HarmonyOS 4.0.0.140 (C00M03) trenutno je dostupan za preuzimanje u Njemačkoj, a s obzirom na Huaweiov globalni doseg, očekuje se da će uskoro postati dostupan i na drugim tržištima. Ovo ažuriranje predstavlja nastavak Huaweiove predanosti poboljšanju svojih proizvoda kroz redovita softverska ažuriranja, čime osiguravaju da korisnici uvijek imaju pristup najnovijim funkcijama i poboljšanjima.

Huawei WATCH GT 4 SD 7
HuaweiWatchGT4#

Za vlasnike Watch GT 4, preporučuje se praćenje obavijesti o ažuriranjima kako bi iskusili sve prednosti HarmonyOS 4.0.0.140 (C00M03) i maksimalno iskoristili svoj pametni sat. Budući da tehnologija napreduje, Huawei ostaje na čelu inovacija u industriji pametnih satova, pružajući korisnicima sve naprednije i optimizirane funkcionalnosti.

EISA: najbolji premium smartwatch je Huawei Watch Ultimate

Išli smo “provjeriti” dali je nadogradnja dostupna i za Huawei Watch Ultimate i odgovor je – DA! Dakle osim Huawei Watch GT 4 modela nadogradnja je dostupna i za Watch Ultimate.

Huawei Watch Ultimate 1

Naravno kada napravite nadogradnju, svakako nam javite dojmove o istoj. Ako želite možete pročekirati našu Recenziju: Huawei Watch Ultimate modela. Koji je zaista na nas ostavio i više nego odličan dojam. Dakle hitno na Huawei Health aplikaciju i provjerite dostupnost nadogradnje.

Najčitanije