Banner
1 50

Honor Magic V Flip – na krilima fleksibilnosti

Honor razvija sklopivi telefon Magic V Flip s najvećom baterijom u kategoriji preklopnih telefona, koji će također imati jedan od najvećih vanjskih ekrana u svojoj kategoriji.

Honor radi na sklopivom telefonu Magic V Flip s najvećom baterijom među telefonima s preklopom. Najnovije izvješće Digital Chat Stationa otkriva da će telefon imati i ogroman vanjski ekran, koji će također biti među najvećima u svojoj kategoriji.

Honor Magic6 Pro recenzija

Slika kućišta vanjskog ekrana objavljena je od strane procuritelja i usklađena je s prethodnim curenjima koja su sugerirala da će ekran obuhvaćati okrugli otok kamere.

1 50

Prema DCS-u, cijela vanjska ploča je ekran s vrlo tankim okvirom na donjem dijelu. Na slici možemo vidjeti i okrugli otok kamere te jednu LED bljeskalicu. Nije baš na razini Motorolinog Razr 40 Ultra, gdje 3,6-inčni AMOLED ekran obuhvaća pojedinačne objektive, ali je vrlo blizu.

HONOR Magic6 Pro koristi AI za unapređenje korisničkog iskustva

Kompanija za pametne telefone priprema lansiranje serije Honor 200. Mogli bismo vidjeti teasere za Magic V Flip na pozornici, s datumom lansiranja negdje u lipnju. Ako Honor ostane dosljedan svojim sklopivim uređajima, Magic V Flip će također biti među najtanji na tržištu. Svakako se čini kao uzbudljiv proizvod, i svakako ćemo ga nastaviti pratiti.

Ovaj novi model iz Honora obećava revoluciju u kategoriji sklopivih telefona s preklopom, donoseći inovacije u dizajnu i funkcionalnosti. S ogromnim ekranom koji pokriva cijelu vanjsku površinu, korisnici će imati priliku uživati u izvanrednom vizualnom iskustvu, čak i kada je telefon sklopljen.

HONOR: prvi u Q1 na kineskom tržištu

Integracija veće baterije dodatno naglašava Honorevu posvećenost pružanju dugotrajnog iskustva, omogućavajući korisnicima da maksimalno iskoriste mogućnosti uređaja bez česte potrebe za punjenjem.

2 34

S dodatkom elegantnog i funkcionalnog dizajna, Honor Magic V Flip ne samo da postavlja nove standarde u kategoriji sklopivih telefona, već i potiče ostale proizvođače da inoviraju i poboljšavaju svoje proizvode.

Android 15 i Doze mode – značajna ušteda baterije

Uzbuđenje oko nadolazećeg lansiranja odražava rastuće zanimanje za napredne tehnologije u svijetu pametnih telefona, a Honor se čini spremnim da iskoristi ovu priliku za potvrđivanje svoje pozicije kao lidera u inovacijama.

Očekuje se da će novi Magic V Flip privući pažnju kako tehnoloških entuzijasta, tako i šire javnosti, dokazujući da je sklopivi dizajn više od pukog trenda, već tehnološki napredak koji oblikuje budućnost mobilnih uređaja.

Najčitanije