Banner
7. Xmas Red Theme P60 GT4 1x1 1

Huawei vodič za darove

Dizajnerski impresivni gadgeti implementiraju filozofiju wellbeinga podržanu tehnološki naprednim rješenjima. Evo koji je najbolji, a koji best buy poklon za blagdane, ali i nakon toga...

Kako je blagdanska sezona u punom zamahu, većina nas razbija glavu s problemima oko odabira i kupovine adekvatnih poklona za svoje najdraže osobe. Bez obzira radi li se o daru najbližim prijateljima i članovima obitelji, formalnom znaku zahvalnosti koji prezentiramo tijekom Božića ili poklonu za sreću i motivaciju u novoj godini, svi želimo dati poklon koji je praktičan u funkcijama i uporabi, ali i trendi u dizajnerskom smislu.

Često je problem pronaći dar koji odgovara svim ovim specifikacijama i upravo radi toga smo sastavili brzi tech vodič za zbunjene kupce koji trebaju malo inspiracije.

Kako se tehnologija probija i nameće u raznim segmentima životnog stila, ne čudi da je suvremeno zavladala i kategorijama dizajna i mode. Svakim danom vidimo više tehnoloških gadgeta koji usvajaju napredan dizajnerski potpis, stvarajući novi hibrid “modne tehnologije” koji privlači sve više korisnika. 

8. Xmas Green Theme P60 GT4 1x1 1

Ne samo da ovi uređaji daju dodatni kick stylingu korisnika, već pomažu poboljšati svakodnevni život kroz sportske, zdravstvene i produktivne značajke. Nedavno predstavljena direktiva branda Huawei, nazvana Fashion Forward, uvela je fokus na vrhunski dizajn novih nosivih proizvoda, premošćujući postojeći jaz između mode i tehnologije. 

Zadovoljstvo je nova crna – Dobrodošli u novu eru zdravlja i dobrobiti 

Ljepota u životu više nije ograničena samo na vanjštinu, odjeću i obuću koju nosimo, već se njena definicija proširila i na zdravlje, kondiciju i sveukupno optimalno funkcioniranje kojem svi težimo. Od optimizacije prehrane do rituala meditacije ili joge, korisnici sve više vjeruju da je prava ljepota dublja od unificiranih stereotipa.

Kao što su potvrdili i rezultati nedavno objavljenog istraživanja nazvanog HUAWEI Health Survey, zdravlje je važna stvar za Europljane te njih oko 80% pokazuje interes i za mentalno blagostanje i za fizičku kondiciju. Iako pojedine nacionalnosti mogu imati različite stavove o zdravlju i zdravom načinu života, jedno je sigurno – svi brinemo o svojoj generalnoj dobrobiti, s posebnim fokusom na naše bliske osobe. 

6. Xmas Green Theme Wearables GT4 Men 1x1 1

Bez obzira što datum i lokacija nisu važni za start, većina korisnika voli snagu novih početaka i definira svoje ciljeve sukladno njima. Pozivamo sve na sveukupnu novogodišnju transformaciju kroz ostvarivanje zdravstvenih i fitness ciljeva uz pomoć nove tehnologije dostupne u Huawei pametnim nosivim uređajima.  

Izvana, HUAWEI WATCH GT 4 i HUAWEI WATCH ULTIMATE možda utjelovljuju estetiku tradicionalnih satova, ali zapravo su pametni satovi s naprednim značajkama praćenja zdravlja i kondicije. Za korisnike koji žele izgledati i osjećati se dobro iznutra prema van, značajke HUAWEI WATCH GT 4 promiču holističku ravnotežu između fizičkog i mentalnog zdravlja kroz nadograđenu i precizniju TruSeenTM 5.5+ tehnologiju praćenja srca, dinamike sna te količine stresa.

Uz novi alat za praćenje kalorija Stay Fit, korisnici koji trebaju precizniji način praćenja svoje potrošnje energije dobivaju vrlo precizna očitanja , bilo da se radi o izgradnji mišića, održavanju postojeće forme ili mršavljenju.  

Za napredne korisnike koji žele podići svoje ciljeve fitness aktivnosti na novu razinu, HUAWEI WATCH ULTIMATE dodaje više profesionalnih sportskih značajki i napredne tehnologije praćenja. Njegovo napredno ronilačko računalo i otpornost na vodu od 10ATM čine ga savršenim suputnikom za ronioce, sažimajući složenu opremu u jednom inteligentnom uređaju za statistiku ronjenja, bilo da se radi o tehničkom ronjenju ili ronjenju na dah. Korisnici koji uživaju u pješačenju, planinarenju i čestim avanturama u divljini također mogu uživati u načinu ekspedicije HUAWEI WATCH ULTIMATE pametnog sata koji oprema korisnike visokopreciznim GNSS uređajem za praćenje i sustavima upozorenja za ekstremne vremenske uvjete potrebnima za prelaženje neistraženih ruta. 

3. Xmas Gold Theme Wearables GT4 1x1 1

Kreativnost i produktivnost uz tech alate za sve aspekte života korisnika 

Svaka osoba ima neku umjetničku žicu u sebi. Bilo da se radi o pisanju, crtanju, plesu, fotografiji ili glazbi, korisnici zaslužuju kreativni ispušni ventil za izražavanje svoje osobnosti i vježbanje mašte kako bi učinili svoj život ispunjenim u svim segmentima. Srećom, tehnologija danas liberalizira kreativno izražavanje i pruža pristup stvaranju, motivirajući pojedince na stvaranje, bez obzira na žanr.  

Ovih blagdana ili u nadolazećoj godini, oslobodite kreativne procese kod sebe ili svojih bližnjih, bez obzira na lokaciju ili spretnost uz pomoć pametnih uređaja koji uvelike koriste sve prednosti AI tehnologija i drugih razvijenih značajki. 

Flagship pametni telefon tvrtke Huawei, model HUAWEI P60 Pro transformira iskustvo fotografije kroz umjetnost korištenja svjetla i proširuje kreativne mogućnosti koje korisnici mogu istraživati tijekom fotografiranja, posebno u Super Moon Scene modeu. Dok sustav kamere HUAWEI P60 Pro nudi uvjerljivu kombinaciju hardverskih i softverskih značajki, osobne preferencije, stilovi snimanja i specifični zahtjevi mogu se razlikovati među pojedincima, ali većina eksperata i profesionalaca se vrlo pozitivno očituje o opcijama kamere Huawei P60 Pro.

9. Xmas Gold Theme P60 GT4 1x1 1

Osim fotografije, Huawei P60 Pro nudi iznimne mogućnosti snimanja videa. Podržava 4K video snimanje pri različitim brzinama kadrova, omogućujući korisnicima snimanje videozapisa sa zapanjujućim detaljima i jasnoćom. Napredna tehnologija stabilizacije kamere pomaže u smanjenju podrhtavanja i trzaja, što rezultira glatkim videozapisima profesionalnog izgleda. 

Sve u svemu, sustav kamere HUAWEI P60 Pro nudi sveobuhvatno i moćno kreativno iskustvo. Bilo da ga poklanjate sebi ili nekome drugome, svaki profesionalni fotograf ili entuzijastični amaterski korisnik kamere pametnog telefona  odobriti će impresivne značajke ovog flagshipa. 

Promotivne ponude kod Huawei maloprodajnih distributera 

Ove godine, ako tražite nešto posebno i jedinstveno, upoznajte se s blagdanskom ponudom HUAWEI WATCH GT 4, dostupnom kod maloprodajnih partnera branda.  

Tako od 6. listopada pa do isteka zaliha uz kupovinu bilo kojeg od 6 modela WATCH GT 4 na poklon dobivate bežične slušalice FreeBuds SE 2.  

Provjerite posebne ponude kod Huawei maloprodajnih distributera i odaberite najbolje proizvode za sebe i svoje bližnje. 

Najčitanije