Banner
Huawei osnazio partnerstvo s Viberom nakon odlicnih rezultata u AppGallery trgovini 1

Huawei surađuje s Viberom

Huawei je osnažio partnerstvo s Viberom nakon odličnih rezultata u AppGallery trgovini

Huawei je najavio kako proširuje svoju dugotrajnu suradnju s Viberom kao rezultat pozitivnog odaziva korisnika nakon što je poznata međunarodna aplikacija za razmjenu poruka i poziva uvrštena u AppGallery. Viber ima stotine milijuna korisnika u 190 zemalja svijeta, a jedan je od prvih velikih brendova i servisa koji su se pojavili u AppGalleryju.

Aplikacija korisnicima omogućuje glasovne i video pozive, razmjenu poruka i grupne razgovore, a Viber je postigao snažnu globalnu prisutnost sa 62 milijuna preuzimanja putem AppGalleryja na raznim tržištima, uključujući zemlje CIS regije, srednje i istočne Europe i Skandinavije te Azije i Pacifika. Trećina svih preuzimanja dolazi iz Europe, a čak 4 od prvih 5 zemalja po preuzimanjima dolaze iz CEE i CIS regije. Huawei i Viber zajedno rade na još snažnijem partnerstvu s rastućom bazom korisnika.

„Puno popularnih aplikacija nudi usluge na globalnoj razini, ali one nisu uvijek prilagođene korisnicima i njihovim lokalnim potrebama. Viber, koji ima značajan globalni doseg, usko je surađivao s nama kako bi zadovoljio specifične potrebe korisnika bez obzira gdje se nalaze, a to se pokazalo velikim uspjehom. Viber postavlja standarde za sve developere čije se aplikacije mogu naći na AppGalleryju“, istaknuo je Derek Yu, dopredsjednik za srednju i istočnu Europu te Skandinaviju tvrtke Huawei CBG.

Huawei osnazio partnerstvo s Viberom nakon odlicnih rezultata u AppGallery trgovini 1

Uspjehu Vibera na AppGalleryju pridonijelo je i prihvaćanje Huaweijeve „Global+Local“ strategije, kojoj je glavni cilj razvijanje odnosa s developerima čija su rješenja razvijena kako bi se korisnicima pružile usluge na najvišoj razini.

„Iznimno smo sretni što je Huawei, veliki tržišni igrač, naš partner. Također nam je drago se njihovim korisnicima sviđa naša aplikacija. Dosadašnji izvještaji nam pokazuju da smo na pravom putu i da je naše partnerstvo uspješno. Sigurni smo kako naša suradnja ima svijetlu budućnost“, dodaje Anna Znamenskaya, CGO tvrtke Rakuten Viber.

Viber je ažurirao svoju aplikaciju te su sad sve naljepnice koje dolaze od te kompanije besplatne korisnicima koji su preuzeli najnoviju verziju preko AppGallerya.

Huawei osnazio partnerstvo s Viberom nakon odlicnih rezultata u AppGallery trgovini 2

Kako bi pokazao svoju predanost Viberu, Huawei je lansirao kampanju za svaku pojedinačnu zemlju s ciljem podrške prilikom predstavljanja besplatnih naljepnica, uključujući i oglas na početnoj stranici AppGalleryja, objave na Huawei Community stranicama te promocije kroz svoje kanale na društvenim medijima.

Huawei osnazio partnerstvo s Viberom nakon odlicnih rezultata u AppGallery trgovini 1

Osim softvera, Huawei nastavlja i s predstavljanjem novog hardvera na hrvatskom tržištu. Nakon što su nedavno predstavljene FreeBuds 4i bežične slušalice koje odlikuje vrhunski zvuk i autonomija po prihvatljivoj cijeni, odnedavno je kod prodajnih partnera moguće pronaći i prvi monitor na domaćem tržištu – Huawei Display 23,8“, kao i osvježene modele prijenosnika MateBook D 14 i D 15.

Najčitanije