Banner
Fare on stage
Huawei#

Huawei u Dubaiju predstavlja pametne uredske i audio proizvode

Huawei je u Dubaiju predstavio nove slušalice te tablet i još poneki uređaj, više o svemu u nastavku.

Huawei je 12. prosinca u Dubaiju održao event pod nazivom “Creation of Beauty” gdje su predstavljeni brojni novi uređaji i koncepti od kojih bi izdvojili vizualno inovativne HUAWEI FreeClip slušalice, tablet HUAWEI MatePad Pro 13.2” i laptop HUAWEI MateBook D 16.

Najnovije lansiranje proizvoda izvan Kine tematski se nastavlja na event “Fashion Forward” održan u Barceloni u rujnu, gdje je predstavljena nova linija nosivih pametnih uređaja.

Dubai event

Novi tehnološki komadi izloženi u Dubaiju nagovijestili su daljnje razvijanje vrhunskih proizvoda koji aktivno spajaju modu s tehnologijom i privlače širu bazu korisnika.

Stvaranje ili kreacija je univerzalna potraga mnogih, a Huawei s najnovijim lansiranim uređajima korisnicima daje alate za oslobađanje kreativnosti s iznimnom lakoćom, sve u skladu s gore spomenutim nazivom eventa.

Fashion Forward manifest inkapsuliran u najnovijim bežičnim slušalicama

Dok su u Barceloni najviše pažnje privukli pametni satovi HUAWEI WATCH 4 i HUAWEI WATCH GT 4, na Dubai launch eventu je ta čast pripala bežičnim slušalicama HUAWEI FreeClip.

Fara C bridge Design

Dizajnom jedinstvene, ove elegantne slušalice donose bočnu insertaciju u uho i djeluju kao visokotehnološke naušnice. Kao predvodnice Huawei Fashion Forward manifesta, ove slušalice donose inovativni C-Bridge Design koji pruža optimalnu udobnost slušanja zahvaljujući svom prozračnom obliku.

Fara Fashion Forward

Uređaj je dizajniran na temelju više od 10.000 globalnih podataka o ljudskom uhu upotrebom ergonomske izrade na mikronskoj razini te isprobane i testirane izdržljivosti, što je i potvrđeno u više od 25.000 testova pouzdanosti. C-Bridge Design služi i kao kopča i kao konektor za umetke za uši, kako bi se poboljšala udobnost nošenja u cijelosti.

Fare on stage

Kada se koriste s kućištem za punjenje, FreeClip podržavaju do 36 sati slušanja. FreeClip slušalice automatski identificiraju lijevo i desno uho korisnika i podržavaju AI Crystal-Clear pozive te povezanost s dva uređaja istodobno, što ih podjednako čini trendi dodatkom kao i audio uređajem koji je must have za putnike i ljubitelje fitnesa.

Fashion Forward Fara on stage

Kreativna odskočna daska

Tijekom prošlog desetljeća, Huawei tableti su se razvili u uređaje koji direktno pomažu povećanju produktivnosti i sposobni su za obavljanje širokog spektra uredskih zadataka i kreativnog rada.

SaSha

Najnoviji HUAWEI MatePad Pro 13.2” spaja najbolje značajke prijašnjih generacija i s novim tehnologijama podiže stvaranje u pokretu na potpuno novu razinu.

Ogromni savitljivi OLED zaslon tableta dolazi na tankom kućištu debljine 5,5 mm i težine 580 g, a okružen je okvirima od 3,4 mm kako bi proizveo nevjerojatnih 94% omjera između zaslona i tijela uređaja.

 

Kao jedan od najtanjih tableta ikada napravljenih, s najužim okvirima i najvećim omjerom zaslona i tijela te HUAWEI X-True™ Display i HUAWEI SOUNDTM sustavima, dobro reproduciraju mnoštvo obogaćujućih aplikacija i tehnologija kako bi pružio potpuno impresivnu audiovizualnu zabavu. HUAWEI M-Pencil, olovka treće generacije koju pokreće tehnologija NearLink i HUAWEI Smart Magnetic Keyboard kao dodaci tabletu, otvaraju nove mogućnosti za kreativno stvaranje.

KV wide shoot

HUAWEI M-Pencil povezuje se s tabletom putem NearLinka i podržava više od 10 000 razina senzora pritiska i poteza s visokim odzivom na dodir zahvaljujući NearLinkovom minornom kašnjenju prilikom odaziva, snažnoj sposobnosti sprječavanja smetnji, preciznom pozicioniranju, visokoj propusnosti, konkurentnosti te pouzdanosti. MatePadova značajka Color Capture omogućuje korisnicima da odaberu boju koja žele iz drugih aplikacija ili programa te tako kreiraju kolorite koje žele.

 

Nova odvojiva HUAWEI Smart Magnetic tipkovnica dolazi s touchpadom pune površine, tako da tablet može izgledati i doimati se poput prijenosnog računala. HUAWEI MatePad Pro 13.2″ nastavlja nasljeđe prijašnjih generacija Huawei tableta, uz dizajn koji oduzima dah, moćne kreativne alate, impresivne opcije zabava i značajke mobilnog ureda u pokretu, pretvarajući svakog korisnika u kreativca.

Gdje umjetnost susreće tehnologiju

Huawei je na predstavljanju također predstavio tablet HUAWEI MatePad Air PaperMatte Edition i prijenosno računalo HUAWEI MateBook D 16.
HUAWEI MatePad Air PaperMatte Edition ima PaperMatte zaslon s fantastičnom rezolucijom od 2800 x 1840 i maksimalnom brzinom osvježavanja od 144 Hz.

Robert Creation of Beauty

HUAWEI MateBook D 16 nudi ekspanzivan pogled sa svojim 16-inčnim Eye Comfort HUAWEI FullView zaslonom, a teži isto kao i mainstream prijenosno računalo od 15,6 inča. Procesor Intel® Core™ H-serije 13. generacije s apsolutnom se lakoćom nosi s intenzivnim obavljanjem više zadataka.
Na događaju predstavljanja, Huawei je također najavio svoju nadolazeću GoPaint Worldwide Creating Activity, koja bi trebala startati s 5. siječnjem 2024. i omogućiti kreativcima svih društvenih slojeva izlaganje digitalnih umjetničkih radova.

Robert D16 Be your best

Pokretanjem društveno korisnih aktivnosti poput nedavnog istraživanja HUAWEI Health Survey i GoPaint Worldwide Creating Activity, Huawei donosi globalne platforme za znanstvenike, digitalne kreatore i umjetnike.
Za više pojedinosti o projektu GoPaint Worldwide Creating Activity pogledajte službenu web stranicu tvrtke Huawei.

Posebne ponude Huawei uređaja

Najnoviji sat HUAWEI WATCH GT 4, dostupan je u 6 različitih modela u dvije veličine te ga možete naći u posebnoj akcijskoj ponudi gdje uz kupovinu bilo kojeg odabranog modela, dobivate FreeBuds SE 2 bijele slušalice na poklon. Ovu akciju možete naći kod Huawei maloprodajnih distributera od 16. listopada pa sve do isteka zaliha.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge „u oblaku“ (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.
Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/
Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group i pratite nas na društvenim mrežama i forumu:
Facebook: https://www.facebook.com/HuaweiMobileHrvatska/
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilehrv/
YouTube: Huawei Mobile Croatia – YouTube
Forum: https://consumer.huawei.com/hr/community/

Najčitanije