Banner
1 34

iPhone 16 Pro Max izgleda moćnije od 15 Pro Max

6,9" nije malo a tome u prilog ide u fotografije gdje uz bok jedo drugome stoje nadolazeći iPhone 16 Pro Max te aktualni iPhone 15 Pro Max.

Ovogodišnji nadolazeći iPhone 16 Pro Max očekuje se da će dobiti povećanje ukupne veličine s 6.7 inča na 6.9 inča, a nova slika daje nam dobru predodžbu kako trenutni iPhone 15 Pro Max uspoređuje s onim što bi mogao biti najveći iPhone koji je Apple ikada izdao.

Apple Watch X – renderi koji donose realnost

Slika objavljena na platformi X od strane ZONEofTECH, prikazuje model lutku koji predstavlja iPhone 16 Pro Max uz stvarni iPhone 15 Pro Max. Modeli lutke dizajnirani su da zamijene stvarne uređaje u svrhu izlaganja ili testiranja te stoga nastoje odgovarati dimenzijama i promjenama dizajna još neobjavljenih iPhonea.

1 34

S povećanjem veličine većeg premijskog modela Applea, za koje se šuška da će biti u rasponu od 0.2 inča, razlika je vizualno uočljiva, ali hoće li to biti značajno za korisnike u stvarnoj upotrebi je drugo pitanje.

iPhone 16 Pro kamera donosi četiri poboljšanja

Manji iPhone 16 Pro očekuje se da će povećati s 6.1 na 6.3 inča, i s obzirom na to da se očekuje da će oba modela iPhone 16 Pro biti veća, također se očekuje da će biti viši i širi od modela iPhone 15 Pro. Iako će debljina ostati ista, težina će vjerojatno neznatno porasti zbog veće veličine.

1 32

Valja napomenuti da se također šuška kako će Apple koristiti tehnologiju smanjenja okvira (Border Reduction Structure, BRS) za modele iPhone 16 Pro, za što se očekuje da će rezultirati manjim veličinama okvira, omogućujući time više prostora za zaslon unutar tih dimenzija.

iPhone 16 Pro s 20% svjetlijeg zaslona

Osim toga, zaslon iPhonea 16 Pro mogao bi biti do 20% svjetliji za uobičajeni SDR sadržaj, pružajući do 1200 nita tipične SDR svjetline. Uzimajući zajedno, te promjene bi mogle rezultirati značajno poboljšanim iskustvom gledanja zaslona.

iPhone 16 Pro s 20% svjetlijeg zaslona

U međuvremenu, očekuje se da će iPhone 16 i iPhone 16 Plus ostati na 6.1 i 6.7 inča kao i njihovi prethodnici. Ako se Apple drži svog uobičajenog godišnjeg ritma lansiranja iPhonea, linija iPhonea 16 bit će objavljena negdje oko sredine rujna.

Najčitanije