Banner
Gentle Monster x Huawei

Huawei predstavio pametne naočale i zvučnik

Prilikom globalnog predstavljanja Huaweijeve P40 serije pametnih telefona, kompanija je predstavila i bežični zvučnik Huawei Sound X u suradnji s Devialetom te Gentle Monster x Huawei pametne naočale.

Huawei Sound X je proizvod koji ima za cilj revolucionirati high-end audio tehnologiju sa zvukom koji ostavlja značajan dojam na slušatelje.

Kao prvi Huaweijev vrhunski bežični zvučnik, Sound X pruža prvorazrednu estetiku uz izvrsne performanse, što je prepoznao i žiri iF Design nagrada za 2020. godinu.

Sound X je dizajniran tako da olakšava besprijekornu interakciju s pametnim uređajima u blizini slušatelja, a suradnja s Devialetom, jednom od vodećih svjetskih kompanija koje proizvode Hi-Fi uređaje, korisnicima garantira jedinstveno audio iskustvo.

Huawei Sound X 1

Huawei Sound X dolazi opremljen Devialetovom patentiranom tehnologijom za obradu signala SAM® (Speaker Active Matching) i Push-Push simetričnom strukturom koja vjerno reproducira glazbu, s velikom pažnjom na detalje.

SAM® donosi učinkoviti algoritam kompenzacije koji je sposoban prilagoditi izlazni signal kako bi odgovarao specifičnim karakteristikama zvučnika i minimizirao distorziju zvuka.

S druge strane, Push-Push struktura postavlja dva snažna zvučnika simetrično, tako da se pozadinske valne vibracije međusobno poništavaju.

Velik broj bežičnih zvučnika namijenjenih kućnoj upotrebi je velik i neugledan zbog nastojanja da se postigne snažan bas.

Huawei Sound X rješava ovaj problem i isporučuje 60 W prodorni bas kroz dvostruke subwoofere, zadržavajući istovremeno kompaktnost i prenosivost u svakodnevnoj upotrebi.

Huawei Sound X 2

Sound X reproducira zvuk putem Wi-Fi-ja, a ovih procesom dolazi do mnogo manje kompresije podataka i manje problema s latencijom. Također, uređaj omogućuje napredne opcije povezivosti s uređajima na EMUI-ju 10.1, poboljšavajući korisničko iskustvo, a omogućena je i Huawei Share funkcija.

Predstavljena je i kolekcija Gentle Monster x Huawei pametnih naočala za proljeće / ljeto 2020., a nove pametne naočale sada izgledaju još bolje, dok je njihova tehnološka strana još impresivnija.

Nove pametne naočale omogućavaju niz funkcionalnosti, među kojima su i pokretanje reprodukcije glazbe, uspostavu poziva, pokretanje glasovnog asistenta i brojne druge opcije.

Gentle Monster x Huawei 2

Huawei Eyewear pametne naočale podržavaju pametnu detekciju nošenja, stereo visoke razlučivosti i NFC bežično punjenje.

Najčitanije