huawei
1 7

Sklopivi Huawei Pocket S2 donosi 5G

Nakon 2022. godine Huawei ponovno tržištu donosi sklopivi telefon. Radi se o nasljedniku Pocket S mobitela pod jednostavnim imenom Pocket S2.

Bluesky dostupna svima – alternativa ili rival X (a.k.a Twitter) platformi

Huawei, svjetski poznati tehnološki div, sprema se za još jedan spektakularan izlazak na tržište mobilnih uređaja s najavom svog najnovijeg sklopivog telefona – Huawei Pocket S2.

Apple Vision Pro dobiva ChatGPT aplikaciju

Ova najava dolazi usred živahnog natjecanja na tržištu pametnih telefona, gdje se tehnološke inovacije stalno razvijaju. Prema procurjelim informacijama, Huawei Pocket S2 donosi nekoliko značajnih unaprjeđenja i specifikacija koje će zasigurno privući pažnju korisnika diljem svijeta.

1 7

Iako Huawei paralelno radi na svojoj seriji Mate 70, koja se očekuje da će biti glavna konkurencija iPhoneu 16, kompanija istovremeno ne odustaje od svojih napora u segmentu sklopivih telefona.

Google Bard mijenja ime u Gemini

Prema pouzdanim izvorima, Pocket S2 će biti nasljednik originalnog Huawei Pocketa, a stručnjaci su već započeli nagađati o mogućim značajkama i dizajnu ovog uređaja.

2 7

Prema informacijama objavljenim putem Gizmochine i Digital Chat Stationa na kineskoj društvenoj mreži Weibo, Huawei Pocket S2 zadržat će većinu dizajnerskih elemenata svog prethodnika.

Huawei predstavio SuperCharge Max 100W – Punjač sa višestrukim standardima i brzim punjenjem

To sugerira da nećemo vidjeti značajne vanjske promjene, ali to ne znači da će Pocket S2 biti bez novih inovacija. Prema izvorima, uređaj će zadržati klasičan sklopivi dizajn s unaprijeđenjima u specifikacijama i funkcionalnostima.

tekst5sl3

Jedna od najzanimljivijih informacija o Huawei Pocketu S2 je navodna prisutnost trostruke kamere smještene u dva kružna modula na stražnjoj strani uređaja.

Huawei Watch GT 4 dobiva novo ažuriranje softvera s nizom poboljšanja

Ovo je korak naprijed u odnosu na prethodni model i sugerira da će Huawei nastaviti poboljšavati fotografije i videozapise koje korisnici mogu snimiti svojim uređajem.

Xiaomi 25.02.2024. globalno donosi Xiaomi 14 i Xiaomi 14 Ultra

Osim toga, izvori navode da će Pocket S2 biti dostupan u posebnom izdanju Art Edition, što dodatno naglašava estetiku i stil ovog uređaja.

tekst1sl1 10

Što se tiče boja, Huawei Pocket S2 navodno će biti dostupan u sivoj boji sa stražnjom stranom od stakla, dok bi moguća opcija mogla biti i ljubičasta varijanta s kožnom stražnjom pločom.

Huawei i Voyah udružuju snage za revoluciju u električnim vozilima

Ovo sugerira da će Huawei nastaviti s pružanjem raznolikosti izbora korisnicima, omogućujući im da odaberu uređaj koji najbolje odgovara njihovom osobnom stilu i preferencijama.

tekst5sl1

Što se tiče specifikacija, Huawei Pocket S2 navodno će pokretati Kirin 9000s čipset, što će omogućiti 5G povezivost, pružajući korisnicima brz i stabilan pristup internetu i mrežnim uslugama.

Asus Zenfone 11 donosi i Ultra model

Baterija od 4520 mAh obećava dugotrajnu izdržljivost, a podrška za 66W žično brzo punjenje omogućit će brzo i praktično punjenje uređaja.

Apple kupuje startup Brighter AI u svrhu anomiziranja privatnih podataka

Kada je riječ o cijeni, iako još uvijek nema službenih informacija, očekuje se da će Huawei Pocket S2 biti u sličnom cjenovnom rangu kao i njegov prethodnik.

Android 15 donosi arhiviranje aplikacija koje često ne koristite

Originalni Pocket S lansiran je po cijeni od 800 USD za osnovni model s 128 GB pohrane, što ga je pozicioniralo kao premijum uređaj. S obzirom na unaprjeđenja i dodatne značajke koje će donijeti Pocket S2, možemo očekivati da će cijena biti u skladu s njegovim položajem na tržištu visokih performansi.

1 1

Iako su informacije o Huawei Pocketu S2 još uvijek djelomično spekulativne, izgleda da će ovaj uređaj donijeti nekoliko značajnih unaprjeđenja u odnosu na svoj prethodnik.

Xiaomi Smart Band 8 Pro – predstavljanje na MWC sajmu, donosimo cijene i značajke

Sa svojim sklopivim dizajnom, naprednim značajkama kamere i visokim performansama, Huawei Pocket S2 mogao bi postati poželjan izbor za korisnike koji traže vrhunski pametni telefon koji nudi jedinstvenu kombinaciju stila i funkcionalnosti. Ostaje nam samo čekati službenu objavu od strane Huaweija kako bismo saznali sve detalje o ovom intrigantnom uređaju.

Najčitanije