Banner
DD3

Huawei P70 donosi 1″ senzor ultraširoke kamere

Dal je ovo istina? Kažite nam vi (u komentarima).

Doba velikih senzora za kamere na pametnim telefonima tek dolazi, no već sada se spekulira o revolucionarnom koraku koji će napraviti Huawei sa svojom nadolazećom serijom P70.

iPhone 16 Pro (Max) – pred nama svom svojom ljepotom

Ova kineska tehnološka tvrtka planira koristiti senzor od 1 inča ne za glavnu kameru, već za ultraširoku, što bi moglo značiti značajan iskorak u fotografiranju pri slabom osvjetljenju i pružiti korisnicima jedinstvene mogućnosti.

DD1

Analitičar Ming-Chi Kuo donosi uzbudljive vijesti, tvrdeći da će Genius Electronic Optical isporučiti nadograđeni ultraširokokutni modul kamere za Huawei P70.

Samsung Galaxy S24 serija i cijene u Italiji

Glavna inovacija dolazi u obliku jedinstvene leće 1G6P (1G6P označava “jedno staklo, šest plastičnih elemenata”) i senzora od 1 inča. Ova kombinacija bi trebala rezultirati izvanrednom kvalitetom slike, posebno u uvjetima slabog osvjetljenja.

DD2
Navodne skice Huawei P70 modela !

Priča se da će ova inovacija imati značajan utjecaj na tržište pametnih telefona, s očekivanim porastom isporuka od 100-120% u usporedbi s prethodnom serijom Huawei P60.

iPhone 17 donosi bolju prednju kameru i još ponešto

U toj seriji, Huawei je koristio dizajn sa stražnjim trostrukim kamerama, od kojih je srednja bila najveća, okružena ultraširokom i telefoto jedinicom.

NASLOVNA

Prethodna generacija modela Huawei P60 Pro je bila opremljena glavnom kamerom od 48 megapiksela, koja je imala promjenjiv otvor blende i optičku stabilizaciju slike.

Huawei P70 donosi vlastiti senzor kamere

Također je imala ultraširoku kameru od 13 megapiksela i telefoto kameru od 48 megapiksela s OIS-om (optička stabilizacija slike).

1 7

Što se tiče dizajna Huawei P70, informacije su još uvijek oskudne, osim što se zna da nije procurio u prikazima, osim nekoliko sumnjivih 3D skica. No, očekuje se da će Huawei zadržati visoki standard kvalitete izrade i atraktivan dizajn koji su postali prepoznatljivi za njihove uređaje.

Huawei dovodi nove Kirin čipove sa P70 serijom

Što se tiče hardverskih specifikacija, prema trenutnim izvješćima, postoji mogućnost da će Huawei P70 serija koristiti Kirin 9000s procesor. Ovaj čip, najavljen od strane SMIC-a i Huaweija, predstavlja 7nm procesor koji podržava 5G povezivost.

1 1

S obzirom da je serija Huawei P60 predstavljena u ožujku 2023., možemo očekivati da će P70 serija biti lansirana otprilike u isto vrijeme 2024. godine.

HarmonyOS Next 18.01.2024. postaje samostalan, odbacuje Android u potpunosti

Ova najava predstavlja značajan korak naprijed za Huawei, potvrđujući njihovu predanost inovacijama u području mobilne fotografije. Ultraširoka kamera s senzorom od 1 inča otvara nove mogućnosti za korisnike, pružajući im vrhunsko iskustvo fotografiranja.

tekst1sl1 10

S obzirom na dosadašnji uspjeh Huawei P serije, očekivanja su visoka, a ljubitelji tehnologije nestrpljivo čekaju da vide što će Huawei donijeti na tržište s P70 serijom.

Asus ROG Phone 8 Pro – Novi pogled na Gaming ekskluzivnost

Kako mi to volimo reći, sve treba uzeti sa dozom rezerve. Jer još rikaza (rendera) Huawei P70 serije nema. Ali kada budu dostupni, svakako ćemo iste odmah podijeliti s vama. Naravno i dalje pratimo ovu vijest pa ako uskoro bude nešto novo, ponovno ćemo se dotaknuti 1″ senzora kamere.

Najčitanije