Banner
HW Wearables awards MW C2023 04

Huawei osvojio 16 nagrada na MWC Barcelona 2023.

MWC Barcelona 2023. je završen, dojmovi se još skupljaju, kao i nagrade - Huawei je za svoje pametne nosive uređaje dobio čak 16 nagrada. Evo detalja

Na nedavnom održanom Mobile World Congress (MWC 2023.) u Barceloni, Huawei nosivi uređaji, uključujući Huawei Watch Buds i Huawei Watch GT Cyber, privukli su pozornost svjetskih medija i posjetitelja te osvojili 16 autoritativnih medijskih nagrada za svoj najsuvremeniji dizajn i Quick- to- change kućište.

Ove nagrade odražavaju globalno priznanje stručnosti i izvrsnosti branda Huawei u inovacijama nosivih uređaja na međunarodnom tržištu.

Zdrav život postao je lakši i održiviju s novim nosivim mogućnostima uređaja

HW Wearables awards MW C2023 05

Huawei Watch Buds, koji integrira TWS slušalice u pametni sat, osvojio je 8 medijskih nagrada za svoj inovativni dizajn. Sat je ukrao pozornost svojim 2-u-1 vrhunskim funkcijama koje izgledaju kao futuristički gadget izvađen ravno iz špijunskih filmova.

Posjetitelji MWC -a  hrlili su da ga isprobaju i stvarali su gužvu oko izložbenog mjesta. Kao prvi pametni sat u industriji s magnetskim pop-up poklopcem i dizajnom slušalica, Huawei Watch Buds spaja TWS slušalice i pametni sat u izvrstan nosivi uređaj i rješava problem zaboravljanja ili gubljenja TWS slušalica tijekom svakodnevne upotrebe.

Slušalice podržavaju Adaptive Identification Technology, koja automatski ispravlja lijevi i desni audio kanal tijekom nošenja i inteligentno prilagođava najbolju kvalitetu zvuka za različite strukture ušnog kanala u stvarnom vremenu, omogućujući korisnicima da uživaju u sjajnoj glazbi po vlastitom odabiru.

HW Wearables awards MW C2023 02

Dodirne kontrole širokog područja ušne školjke omogućuju korisnicima pristup višestrukim funkcijama samo dodirom uha, omogućujući širi raspon i točnije prepoznavanje dodira.

Phone Arena, autoritativna medijska kuća, obilato je nahvalila sat; “Huawei otvara novi put i baš kao kod prvih nekoliko sklopivih telefona, Huawei Watch Buds postaje proizvod s potencijalom da redefinira ono što poznajemo kao pametni sat/slušalice danas!”

Nakon tri godine neumoljivog testiranja, dizajn sata i slušalica 2-u-1 briše granice između uređaja, integrirajući značajke i funkcije dvaju uređaja, kako bi otvorio novo poglavlje u pametnim nosivim uređajima.

Ponovno redefinirajući korisničko iskustvo, ovaj inovativni proizvod unosi vitalnost i novosti na tržište pametnih nosivih uređaja. Kao pionir u industriji pametnih nosivih i audio uređaja, Huawei je predan vodećim inovacijama u industriji sa svojim prednostima u novim oblicima proizvoda, tehnologijama i iskustvu.

 

Dizajniran za ljubitelje mode, Huawei Watch GT Cyber ​​ima jedinstvenu hardver postavku koja korisnicima omogućuje promjenu kućišta svojih satova prema stilu po vlastitom izboru, postavljajući nove standarde za hardverske inovacije i među industrijsku integraciju. Huawei Watch GT Cyber ​​​​osvojio je 8 medijskih nagrada kao priznanje za svoje elegantne izmjenjive futrole.

HW Wearables awards MW C2023 06

Gosti su bili vidno zadovoljni novim iskustvom dok su se u tren oka prebacivali između različitih kućišta satova i brojčanika. Sat može pristajati različitim odjevnim predmetima i stilovima, osnažujući globalne potrošače da izraze svoju osobnost u svim mogućim okruženjima.

Nakon svih ispitivanja i rasprava na licu mjesta, mediji su izrazili zajednički stav da je to Huaweijev najjedinstveniji i najmoćniji nosivi proizvod koji odražava Huaweijevu predanost hrabrim inovacijama i neprekidnom istraživanju.

Yanko Design, utjecajni časopis za industrijski dizajn, navodi: “Gotovo se čini kao da su skinuli stranicu s dizajna Meta nosivih uređaj.”

HW Wearables awards MW C2023 03

Trusted Reviews, svjetski poznati tehnološki medij, komentirao je: “Huawei radi nešto istinski drugačije s Watch GT Cyber. Mogućnost zamjene ne samo remena, nego cijelog kućišta bez sumnje će biti popularna među modno osviještenim korisnicima, a i činjenica da je još uvijek prilično sposoban uređaj za praćenje fitnessa je bonus.”

Huawei Watch GT Cyber ​​​​dostupan je u tri kolekcije: Urban Edition, Sport Edition i Elegant Edition, prikazujući svoju mantru, “Rođen da bude drugačiji, slobodan i nesputan”, cijelom svijetu. Njegovo prvo uklonjivo kućište Smart Movement i kućište Quick-to-Change dizajnirani su kako bi zadovoljili različite potrebe korisnika diljem svijeta i njihovu želju za samo izražavanjem kroz modu.

U području fitnessa i zdravstvenog segmenta, Huawei je implementirao potpunu i duboku koheziju hardvera, softvera i usluga kako bi promovirao zdrav život kroz nove digitalne mogućnosti.

HW Wearables awards MW C2023 01

Prošle godine, Huawei pametni nosivi uređaji nastavili su donositi poboljšano iskustvo proizvoda potrošačima diljem svijeta kroz inovacije u dizajnu, proizvodnom procesu te softverskim i hardverskim funkcijama.

Uz svoje vrlo inovativne hardverske proizvode, Huawei je napravio proboj i u softverskim mogućnostima. Kroz vlastito razvijene inovacije kao što su HUAWEI TruSeen™, HUAWEI TruSport™, HUAWEI TruSleep™, Huawei nosivi uređaji pružaju profesionalno praćenje zdravlja i tjelovježbe za korisnike diljem svijeta.

S daljnjim fokusom na razvoj, Huawei nosivi uređaji nastavit će integrirati mogućnosti i prednosti softverskih i hardverskih usluga, kako bi potrošačima diljem svijeta pružili vrhunsko iskustvo fitnessa i zdravlja.

Najčitanije