Banner
tekst1sl1 8

WhatsApp za Android ima grešku koja ruši aplikaciju – pripazite

Sve je bilo dobro u posljednje vrijeme i nove značajke „dolaze” kao gljive poslije kiše. Da bi sada jednostavno nešto unutar „koda” pošlo po krivu u WhatsApp na Android platformi jednostavno se pokvario.

Ne možemo uvijek sve pohvaliti, moramo ponekad i pokuditi. Tako ćemo sada napraviti s WhatsApp aplikacijom odnosno servisom za komunikaciju. Sve je bilo dobro u posljednje vrijeme i nove značajke „dolaze” kao gljive poslije kiše.

Xiaomi na Boston Consulting listi 50 najinovativnijih kompanija

Da bi sada jednostavno nešto unutar „koda” pošlo po krivu u WhatsApp na Android platformi jednostavno se pokvario. To su primijetili već mnogi a glavni problem se vezuje uz primitak nove poruke, kada se WhatsApp jednostavno sruši.

tekst3sl1

Naravno ne bi internetska zajednica bila sebi svojstvena kada se ne bi ova „vijest” proširila brzinom munje. Tako je Twitter jednostavno „izgorio” svim postovima nezadovoljnih korisnika i onih koji navode doze zabrinutosti ovim propustom.

Apple iOS 16 nalazi se na 81% iPhone-a

No da mi pojasnimo o čemu se ovdje zapravo radi. Kada na WhatsApp nekom korisniku (kontaktu) pošaljete poruku sa sadržajem „wa.me/settings”.

tekst1naslovna

WhatsApp se jednostavno sruši odnosno prestane raditi i izađe iz aplikacije. Sada će velika većina vas zasigurno biti mišljenja: „Pa nećemo mi ovo pisati odnosno koristiti” i možda nećete ali ipak se tu jedan problem kojega se što brže i što hitrije treba riješiti.

Obby – modul za automatsko gašenje klima uređaja – učinite svoju klimu pametnom

Iako bi običan tekst „wa.me/settings” inače pružio ulazak u same postavke WhatsApp servisa za komunikaciju, čini se kako neki problem odnosno „bug” uzrokuje ovu čudnu radnju.

tekst2naslovna 4

Iz još čudnijeg razloga samo verzija WhatsApp-a za Android ima ovaj problem, dok ona za iOS odnosno za Windows i Mac računala posve normalno nastavlja rad kada se pošalje navedeni sadržaj.

WhatsApp konačno dobiva Material Design

K tome ovim problemom pogođeni su oni korisnici koji koriste WhatsApp pri brojčanoj oznaci 2.23.10.77. Još je čudnije vidjeti da se ovakve „stvari” dešavaju tvrtki poput Mete (koja je krova tvrtka dobro nam poznatog Facebook-a).

tekst3naslovna 6

Moramo se prisjetiti kako je Facebook kupio WhatsApp sada već davne 2014. godine po cijeni od „sitnih” 21 milijardu Američkih dolara. Prema aktualnim podatcima na mjesečnoj razini (aktivnih korisnika) WhatsApp koristi 2 milijarde ljudi.

WhatsApp uvodi korisničko ime umjesto broja telefona

Kad smo već na korištenjima popularnih komunikacijskih platformi moramo reći kako je drugi na popisu WeChat kojeg na mjesečnoj razini koristi 1,2 milijarda korisnika a potom slijedi „bratski” Messenger s 988 milijuna (aktivnih) korisnika mjesečno.

tekst1sl1 7

Koju vi aplikaciju odnosno servis za komunikaciju koristite. Dali je to WhatsApp, Messenger ili Viber? Ili ipak neka „treća” koja nije u sastavu „Meta grupacije”. Slobodno nam kažite vaše mišljenje.

WhatsApp testira mogućnost uređivanja poslanih poruka

Nadamo se kako će ovaj „problem” uskoro biti riješen. A do tada svi vi koji ste na Android platformi, jednostavno nemojte slati poruku s tekstom: „wa.me/settings”. Dali ste vi vidjeli već ovaj problem ili netko do vama poznatih?

Najčitanije