Banner
Huawei predstavio novi 8 inčni tablet MatePad T 2

Huawei MatePad T nudi mnogo za samo 849 kn

Huawei je predstavio svoj MatePad T, novi 8-inčni tablet koji pruža snažne performanse po pristupačnoj cijeni. Pokreće ga osmojezgreni procesor uparen s baterijom kapaciteta 5100 mAh, zahvaljujući kojem je Huawei MatePad T pouzdan partner za svakodnevne zadatke, uz dugi vijek trajanja baterije.

Tablet je lagan, a velike površine su izrađene od metala. MatePad T dolazi s  EMUI 10 korisničkim sučeljem kako bi ponudio niz pametnih funkcionalnosti, uključujući i tamni način rada za još ugodniji doživljaj čitanja.

Tu je i Kids Corner funkcija, koja uključuje roditeljski nadzor i četiri načina zaštite očiju kako bi djeca uz MatePad T mogla učiti i rasti na zabavan i siguran način.

„Sretni smo što smo predstavili novi Huawei MatePad T kao pristupačnu opciju koja nadopunjava našu liniju tableta. Tablet ima jedinstvenu ulogu u našem povezanom načinu života, a mnogi potrošači gledaju na tablet kao njihov omiljeni uređaj za zabavu. Predstavljanjem Huaweija MatePad T, potrošačima dajemo još jedan izbor prilikom kupovine tableta koji odgovara njihovim potrebama”, ističe Wang Yinfeng, predsjednik linije računala i tableta u Huawei Consumer BG-u.

Huawei predstavio novi 8 inčni tablet MatePad T 1

Lagano, elegantno kućište

Huawei MatePad T ima ultra tanke okvire zaslona od samo 4,9 mm kako bi se postigao visok omjer zaslona i tijela preko 80 posto, čime se maksimalno iskorištava kompaktna veličina tableta.

Teži samo 310 grama, te ga je zato lako moguće koristiti s jednom rukom. Stražnji dio je tableta je izrađen od metala s pjeskarenim završetkom, a MatePad T je ergonomski zakrivljen kako bi se osiguralo ugodno ležanje u ruci, čak i tijekom dužih razdoblja uporabe.

Snažne performanse

Huawei MatePad T ima osmojezgreni procesor čiji radni takt doseže 2,0 GHz kako bi korisnicima omogućio fluidan rad i igranje, uz mogućnost visoke brzine obrade zadataka.

Huawei predstavio novi 8 inčni tablet MatePad T 4

Napredni čipset funkcionira u tandemu s baterijom kapaciteta 5100 mAh kako bi se podržalo do 12 sati neprekidne reprodukcije videa ili do impresivnih 600 sati rada u stand-by načinu s isključenim zaslonom.

Osim toga, MatePad T također podržava i Eye Comfort način rada, koji optimizira temperaturu prikazanih boja. Moguće je prilagoditi i postavke temperature boje prema vlastitim preferencijama.

EMUI 10 – Besprijekorno iskustvo korištenja

Huawei MatePad T nudi mnoštvo naprednih funkcionalnosti s EMUI 10.0.1 korisničkim sučeljem. Prilagođeno korisničko sučelje temeljeno na Androidu optimizirano je za brzi rad, a podržan je i novi Tamni način rada razvijen na temelju Huaweijevih istraživanja kako bi se omogućilo još ugodnije iskustvo čitanja na zaslonu.

Huawei predstavio novi 8 inčni tablet MatePad T 3

Poboljšan je i prikaz aplikacija na zaslonu, a nova Morandi paleta boja čini EMUI 10 elegantnijim.

Sigurno okruženje za djecu

Novi Huawei MatePad T idealan je tablet za djecu zahvaljujući Kids Corner funkciji, prostoru osmišljenom kako bi djeci omogućio siguran prostor za učenje i zabavu.

Opcije roditeljskog nadzora omogućavaju im da lako upravljaju sadržajem i aplikacijama koji su dostupni njihovoj djeci, kao i količinom vremena koje djeca mogu provesti na uređaju.

Huawei predstavio novi 8 inčni tablet MatePad T 2

Kako bi promovirao zdravu upotrebu uređaja, Kids Corner uključuje četiri načina zaštite očiju poput filtra plavog svjetla, a funkcija uključuje i upozorenja o nepravilnom držanju, eBook način rada za više udobnosti prilikom čitanja, te ostale opcije kako bi djeca bila sigurna prilikom korištenja Huaweija MatePad T.

Cijene i dostupnost

Huawei MatePad T dostupan je kod prodajnih partnera u WiFi i LTE verzijama, a preporučene maloprodajne cijene iznose 849 HRK za WiFi varijantu, te 999 HRK za LTE verziju. Uređaj je dostupan u Deepsea Blue boji.

Huawei AppGallery

MatePad T dolazi s Huaweijevom platformom za distribuciju aplikacija – AppGallery trgovinom. Huaweijev AppGallery nudi prvu pravu alternativu dosadašnjem standardu u zadnjih 10 godina.

Otkad je globalno lansiran, AppGallery je pokazao impresivan rast: preko 28 milijuna aktivnih korisnika u Europi te preko 400 milijuna globalno.

Kompanija svakodnevno radi na povećanju broja aplikacija u trgovini, a osim globalno popularnih aplikacija, sve su dostupnije i lokalne aplikacije, poput raznih aplikacija mobilnog bankarstva, medija, taksi službi ili telekomunikacijskih kompanija.

Najčitanije