Banner
tekst2naslovna 4

HTC Viverse dolazi 28.06.2022.

HTC ipak predstavlja svoj Viverse pametni telefon i to vrlo ubrzo, točnije 28.06.202. Ovo je HTCov povratak :)

Sada će mnogi od vas reći kako sada HTC predstavlja pametni telefon, kada smo prije niti nepunih mjesec dana pisali kako je sve odgođeno? I bit ćete svakako u pravu ali eto prateći posljednje glasine čini se kako je ovaj Tajvanski proizvođač pametnih telefona jednostavno riješio sve probleme.

HTC za sada odgodio svoj nadolazeći pametni telefon – razlog COVID-19

U prijašnjem članku nismo znali niti ime nadolazećeg HTC pametnog telefona a sada možemo reći kako se radi o HTC Viverse modelu. Ovo čudno ime ovaj model može u jednu ruku zahvaliti i okretanju i usmjerenosti ka VR i AR značajkama.

tekst2sl1 3

Odnosno njegova jedna od glavnih zadaća bit će dovođenje virtualne stvarnosti na tržište pametnih telefona. Ipak mnogi od nas odmah će reći kako je ovo prvi model HTC pametnog telefona nakon puno godina, te će ljestvica očekivanja biti visoko postavljena.

Samsung One UI 5.0 (Android 13) – kada dolazi i što donosi? [Lista uređaja]

Ono što mi moramo reći a za sada nam je poznato je to kako će se dizajnerski HTC Viverse oslanjati na svoje prethodnike. Te time HTC pokazuje kako i u današnje doba kada nam je na vratimo 2023. godina oni i dalje idu s provjerenom formulom koju su „peglali” godinama.

Otvoren redizajnirani Xiaomi Store u zagrebačkoj Areni

Da li će to korisnici i tržište odobriti ili će isto naići na dosta negodovanja i kritika svakako ćemo vidjeti uskoro. Kako smo i rekli u samome naslovu HTC planira predstaviti svoj Viverse pametni telefon vrlo uskoro, točnije 28.06.2022.

Xiaomi Navee N65 500W električni romobil za 539 eura

Iako za sada nema glasina u vezi hardverske i softverske strane pojedini internetski izvori govore kako će se HTC Viverse u velikoj mjeri oslanjati (bazirati) na HTC Exodus 1 pametnom telefonu koji i nije baš zaživio na tržištu.

tekst1naslovna 8

HTC Exodus predstavljen je sada već davne 2017. godine a u glavom fokusu trebala mu je biti kripto-manija. Odnosno rudarenje i zarada kripto valutama.

Samsung Galaxy Flip 4 i Galaxy Fold 4 – datum predstavljanja i detalji

Tada su se spominjale značajke kao što su 6” zaslon s Quad-HD rezolucijom. Snapdragon 845 (pritom smo uvjereni kako će sada to biti Snapdragon u flagship ponudi), 6GB radne te 128GB interne memorije.

Nothing Phone (1) biti će predstavljen u Londonu, 12.07.2022.

Same kamere tada su donosile rezolucije od 12MP i 16MP i ono što je izuzetno posebno i zanimljivo je dual-selfie kamera s rezolucijama 8MP. Kažimo još jednom ovo je tada 2017. godine bio HTC Exodus a po njemu će se zasigurno (tako se priča) ravnati i HTC Viverse.

tekst1sl3 4

Sa softverske strane šuška se da bi HTC mogao predstaviti svoju verziju mobilnog operativnog sustava upravo sa željom da što kvalitetnije ukomponira taj VR i AR na pametnim telefonima.

Apple iOS 16 – više personaliziranja za iPhone uređaje

Kako će to sve skupa izgledati vidjet ćemo 28.06.202022. ali se veselimo što se HTC vraća na tržište pametnih telefona iako je teško za vjerovati da može postignuti tržišne rezultate kao što je to bio u godinama kada je „bio na vrhu”.

Najčitanije