Banner
01 GALAXY Tab S

Hrvatska premijera najtanjih i najlakših Galaxy tableta

Samsung Electronics danas je u Zagrebu održao hrvatsku premijeru GALAXY Tab S tablet računala. Nova generacija najtanjih i najlakših Samsung tableta do sada korisnicima nudi bogatstvo dodatnog sadržaja za neponovljivo iskustvo zabave. U elegantnom dizajnu krije se i posljednja generacija najnaprednijih zaslona, koja iskustvo korištenja podiže na sasvim novu razinu, istaknuto je prilikom predstavljanja.

– Kako tablet postaje sve popularniji osobni uređaj za pregledavanje i uživanje u sadržaju, uvjeren sam da će nova generacija GALAXY Tab S još više učvrstiti Samsungovu vodeću poziciju na tržištu tablet računala – naglasio je Belizar Zečić, voditelj odjela telekomunikacija u hrvatskom predstavništvu tvrtke Samsung Electronics te dodao – Ova nova linija tableta korisnicima donosi jedinstveno vizualno iskustvo uz vatromet boja, istovremeno spajajući vrhunske performanse te Samsungov elegantan i vrhunski dizajn.

Korisnici GALAXY Tab S u Hrvatskoj moći će uživati u vrijednom paketu aplikacija i igara vodećih razvojnih studija, odabranih za Super AMOLED zaslon. Bloomberg Businessweek, Wall Street Journal, Economist, New York Times i Washington Post predvode poslovne naslove. Ljubiteljima dobrih knjiga bit će raspoloživa Kindle for Samsung aplikacija koja će svakoga mjeseca ponuditi jednu knjigu besplatno. Također, korisnici će tijekom polugodišnje promocije moći prelistati sažetke najpopularnijih lifestyle magazina, uključujući Vogue, Vanity Fair, GQ, Golf Digest, Glamour, Architectural Digest, Allure, Lucky, Wired i Self. Najmlađi će korisnici uživati u živopisnim bojama lokaliziranih igara kao što su Pizza Majstor i PaintPartyHD te globalno popularnom Cut the Rope 2, Asphalt 8, Colossatron i Fruit Ninja. Na kraju, uređaj će “izravno iz kutije” ponuditi i brojne alate za produktivnost kao što su Evernote, Hancom Office, Cisco WebEX Meetings, Pocket, LinkedIn te internetski servisi za pohranu podataka Dropbox i box.

I ljubitelji sporta “doći će na svoje”. GALAXY Tab S ima predinstaliran i Kick, novu nogometnu aplikaciju koja nudi revolucionarni način na koji europski navijači mogu pratiti omiljenu igru. Ona pruža dubinske i vizualno privlačne sportske analize u realnom vremenu tijekom odigravanja utakmica, pružajući jedinstveno nogometno iskustvo. Korisnici primaju obavijesti o svim novostima i akcijama kako se događaju, pružajući navijačima više informacija o igri prije, tijekom i nakon svake utakmice.

GALAXY Tab S predstavlja evolucijski korak u tehnologiji mobilnih zaslona, pružajući veći raspon bogatih i oštrih boja zahvaljujući Super AMOLED zaslonu WQXGA razlučivosti (2560×1600 točaka) s omjerom stranica 16:10. Jednako će ga voljeti zaljubljenici u fotografiju i korisnici koji uživaju u multimedijskom sadržaju, zahvaljujući činjenici da njegov zaslon pruža više od 90 posto pokrivenosti boja prema Adobe RGB skali. Dodatno, prilagodljivi zaslon osigurava najbolje vizualno iskustvo u raznovrsnim uvjetima osvjetljenja, uz pomoć pametnog podešavanja prikaza slike, u ovisnosti od aplikacije koja se u tom trenutku prikazuje, kao i temperature boje okoliša te ambijentalne rasvjete. Unaprijed zadani profesionalni načini rada AMOLED Cinema i AMOLED Photo korisnicima omogućavaju ručno podešavanje postavki zaslona za svijetle, dinamične rezultate kako za video, tako i za foto sadržaje.

Novi GALAXY Tab S dostupan je u inačicama dijagonale 8,4 ili 10,5 inča, koje se na internet mogu povezivati korištenjem WiFi, odnosno WiFi i LTE veze. Za pohranu podataka skrbi 16 ili 32 gigabajta interne memorije, koju je dodatno moguće proširiti MicroSD karticama kapaciteta do 128 gigabajta. Zahvaljujući izuzetno maloj masi od 465 kod većeg, odnosno 294 grama kod manjeg modela, lagani su i jednostavni za nošenje. Od pametnog telefona GALAXY S5 “naslijedili” su Ultra Power Saving način rada, što uz snažnu bateriju jamči uživanje u satima zabave bez brige o punjenju svog tableta.

Nova će generacija tableta biti dostupna na hrvatskom tržištu od 18. srpnja 2014., u bijeloj ili titansko sivoj boji. Preporučene maloprodajne cijene kreću se od 3399 kuna za 8,4-inčni model s 16GB memorije i WiFi vezom, do 5419 kuna za 10,5-inčnu verziju s 32GB memorije i mogućnošću povezivanja WiFi i LTE tehnologijom.

(Samsung)

GalaxyTabS10 GalaxyTabS8

Najčitanije