Banner
1 4
MotorolaEdge50Pro#

Motorola i Lenovo dobili zabranu prodaje u Njemačkoj

Nakon sudske presude u Njemačkoj, Lenovo i njegova podružnica Motorola suočavaju se s zabranom prodaje svojih uređaja koji podržavaju GSM, UMTS, LTE i 5G povezivost.

Nakon presude suda, Lenovo i njegova podružnica Motorola suočavaju se s zabranom prodaje na njemačkom tržištu. Pravni spor između Lenova i američke tvrtke InterDigital odnosi se na kršenje patenta koji se tiče WWAN modula.

Motorola Razr 50 Ultra i njezina cijena

Ti moduli omogućuju bežičnu mobilnu vezu u pametnim telefonima i drugim prijenosnim uređajima. Kao rezultat toga, svi uređaji koji podržavaju GSM, UMTS, LTE i 5G povezivost neće biti dopušteni na njemačkom tržištu. To uključuje neke mobilne uređaje Lenova i pametne telefone Motorole, uključujući najnoviju seriju Edge 50.

1 4
MotorolaEdge50Pro#

Sud je odlučio da Lenovo koristi tehnologiju nad kojom InterDigital ima patent, a kineska tvrtka nije ispunila zahtjeve InterDigitala za poštene i razumne naknade za licenciranje. Suprotno sudskoj odluci, Lenovo smatra da uvjeti InterDigitala nisu pošteni i uložit će žalbu na odluku suda.

Motorola X50 Ultra pri TENNA certifikatu

Za sada, uređaji s oznakama Lenovo i Motorola prodaju se samo preko trećih strana dok traju zalihe, ali te dvije tvrtke više ne navode uređaje s WWAN-om na svojim službenim internetskim trgovinama.

Motorola Moto Buds i Buds+ predstavljene

Kao što je obično slučaj, očekuje se da će dvije tvrtke postići nagodbu izvan suda, te će pogođeni mobilni uređaji ponovno biti dostupni na policama. No, ako planirate kupiti neki od proizvoda Motorola ili Lenovo u Njemačkoj, možda ćete žuriti jer nitko ne zna koliko dugo će zabrana prodaje trajati.

Najčitanije