Banner
1 22

Honor 200 Pro – prikazan do detalja

Honor 200 Pro, kao vrhunski model serije, nastavlja dizajn prethodnika s dvostrukim tonom poleđine od stakla i umjetne kože te uključuje naprednu trostruku kameru s periskopom i 50X digitalnim zumom.

Dok je Honor 200 Lite već službeno predstavljen, očekuje se da će serija obuhvatiti barem još dva modela s naprednijim specifikacijama. Srećom, sada imamo rendere Honor 200 Pro modela, koji će biti vodeći uređaj u seriji.

Blind test kamera: Galaxy S24 Ultra vs Xiaomi 14 Ultra vs Honor Magic6 Pro

Dizajn modela 200 Pro nastavlja se na prošlogodišnji Honor 100 Pro s dvostrukim tonom na poleđini koji uključuje staklo i umjetnu kožu. Ovaj ovalni otok kamere sadrži trio kamera s čime se čini da je periskop na donjoj strani te 50X digitalnim zumom.

2 14

Glavna kamera imat će senzor od 50MP i promjenjivu blende od f/1.9 do f/2.4. Šuška se da će Honor 200 Pro biti lansiran s procesorom Snapdragon 8 Gen 3, dok se za Honor 200 očekuje da će imati Snapdragon 8s Gen 3.

HONOR: prvi u Q1 na kineskom tržištu

I Honor 200 i Honor 200 Pro navodno će imati zakrivljene OLED ekrane s „1.5K“ rezolucijom i dvostruke selfie kamere smještene unutar pilulastog izreza. Očekuje se da će Honor najaviti svoje nove uređaje iz serije 200 kasnije ovog mjeseca u Kini.

3 12

Ova nadolazeća lansiranja ukazuju na Honorevu namjeru da zadrži konkurentnost u visokom segmentu tržišta pametnih telefona, fokusirajući se na inovativne značajke poput naprednih kamera i vrhunske obrade ekrana.

Honor Magic Flip – ekskluziva za Kinesko tržište

Nadalje, dualni selfie sustav i visoka razlučivost ekrana sugeriraju da će ovi modeli ciljati na korisnike koji traže superiornu kvalitetu slike i funkcionalnosti za multimediju, što ih čini idealnima za mladu, tehnički osviještenu publiku koja vrednuje estetiku i performanse u svom džepnom uređaju.

Najčitanije